| MarRuSiK a întrebat:

Salut TPUwave.Asta iarna imi placea de o fata de la mine din clasa dar ei ii placea de alt baiat adica asa zicea ca il facea in toate felurile eu ma tot rugam de ea daca vrea sa fiee cu mine daca ma placea ma purtam cat de frumos se poate purta un baiat cu o fata.Eu m-am rugat de ea timp de vreo 2 luni, pana mi-a zis in fata ca nu vrea sa fiee cu mine.De atunci nu am mai intrebato nici nu prea am mai bagat-o in seama iar dupa vreo 3 saptamani eram in tramvai si primesc un mesaj de la ea in care scria "buna alex ce faci...auzi vroiam sa te intreb daca mai iti place de mine" eu i-am zis ca da iar ea mi-a zis "pai si mie imi place de tine si vreau sa fim impreuna" si i-am zis da. A doua zi neam vazut ne-am sarutat, acelasi lucru timp de cateva zile cand ii cuparasem un cadou si o chemasem afara sa il dau eu ii spusesem hai afara nu ii spusesem ca i-am luat ceva...si ea a spus ca sa astept sa vina parinti ei acasa.Am asteptata si am mai sunato de vreo 3 ori pana mi-a zis ca nu o lasa maikasa. A doua zii primesc un mesaj de la ea in care zice"alex nu mai vreau sa fim impreuna deoarece tu ma suni incontinuu" eu am ramas confuz cand am citit deoarece nu eram disprat sa o sun sa vad ce face, ii dadeam mesaj daca vroia sa vb la tel sau daca putea o sunam.Si acum stau si ma gandesc de ce a sa desp din motivul ala.(voi ce credeti, dau funda vot tot ce vrti ) big grinbig grinbig grin

Răspuns Câştigător
| SoraLy a răspuns:

Hey mi se pare mie sau acea fata a fost " acele zile " cu tine doar din plictiseala straight face...probabil. Apropo ai facut un gest frumos cu cadoul...thumbs up Si nu dramatiza asta mai sunt si atatea fete pe lumea asta care ar astepta un baiat ca si tinewinking Si nu te mai ruga de o fata ca sa fi cu ea, pari "penibil" in fata ei. Data viitoare succes la ales big grin

1 răspuns:
| MarRuSiK explică:

Pai oricum cand am zis ma rugam de ea nu ma rugam adica ma milogeam hai te rog fii cu mine...app merci mult de sfat