| XAO a întrebat:

Hai sa va spun problema:

Lu' o fata ii place de mine. Ea este din alt oras la o distanta de 30 de km. Dupa o luna, doua dupa ce ne-am cunoscut eu n-am mai suportat-o. Era cam tacanita la cap dar mai frumoasa ca mama natura. I-am dat ignore pe mess, apoi ea a aflat si mi-a dat mesaj pe telefon sa uit ca am cunoscut-o si sa ii sterg numarul ei de telefon. Eram fericit cand am auzit-o. Apoi peste 2-3 saptamani ma trezesc cu mesaj de la ea ca vrea sa fim iar impreuna, dupa care i-a spus unui "frate" (asa il considera ea) de la mine de la liceu ca m-am impacat cu ea si eu nici nu-l cunosc pe ala... Asta m-a deranjat. Ce credeti... sa accept?

Răspuns Câştigător
| Bunny a răspuns:

Curiozitate:Cati anisori ai?laughing
Revenind la intrebare; astea sunt copilarii acum.Pentru ea ca si pentru tine totul e o joaca. Ce zice, ce nu zice, ce face, ce nu face, chiar n'o sa aiba nici o importanta mai tarziu.Deci acum daca te'a deranjat asa tare cel mai bine numai vorbi cu ea si gata.Frumusetea nu e totulwinking. Poate sa fie cea mai frumoasa ca daca e proasta sau n'are suflet tot degeaba. Sper ca te'am ajutat:*.

2 răspunsuri:
| Asiryx a răspuns:

Logic ca nu :o nu o lasa sa te manipuleze cum vrea ea ...Aratai ca si tu esti o fiinta nu se poate juca cu sentimentele tale (care nu stiu daca exista laughing ). Decizia iti apartine daca fata te mai atrage gandeste-te binewinking... daca nu mai simti nimic pentru ea spuneai cu incetisoru nu o certa.

| anyska a răspuns:

Normal ca nu. Nu te lasa santajat. vezi-t de viata si lasa ca vine si dragostea mai apoi.