asta astept de cateva zile doar ca sunt blocat pentru inca 3 zile, dupa o sa pot face si asta , sper sa iasa bine... mersi
Cu placere
Am incercat si eu odata, dar fata a refuzat sa vorbeasca cu mine, motivand ca parintii i-au spus sa nu accepte sa vorbeasca cu persoane straine. Am revenit dupa cativa ani buni, si am avut apoi o frumoasa relatie.
Am spus ca nici macar nu o cunosc personal, stiu doar niste lucruri despre ea pe care le stiu si eu de la prieteni... Nu cred ca ar fi oportun un lucru de acest tip.
Ai spus ca va aruncati priviri, deci va vedeti. Nu trebuie sa o cunosti personal. Trebuie sa ai tupeu. Ai vazut in presa cum a agatat-o Ilie Nastase pe aia din TM care e cu mai mult de 30 de ani mai tanara ca el? Ala e tupeu!
Pai tupeu? Ea este mai mereu cu prietenele ei, si nu cred ca ar fi chiar bine sa incepem o conversatie de acest gen... Iar faza cu Ilie Nastase este alta, el are $$, este celebru, are un prestigiu nu? Sunt multe diferente, totul se schimba de la persoana la persoana...
O mica paranteza. Nu spun ca sfatul lui robi222 nu este bun. Insa exista o mare variabila de indoiala in aceasta ecuatie. Fist of all, este mult mai bine sa faci cunostinta personal cu o fata, faci o impresie mult mai buna, dai impresia ca esti increzator, iar fetele adora asta.
Second, te-ai gandit ce faci daca fata nu are facebook? Nu o lua in gluma! Multe fete nu au facebook, asa ca regandeste o a doua varianta, in caz ca planul tau nu merge.
Pa, pa!
Cam de fiecare data cand o vad este cu prietenele ei deci ar fi cam ciudat sa ma duc la ea sa ma prezint si sa ii spun ca o plac, totusi as putea face asta daca ar fi singura solutie. Are facebook, doar ca pana luni sunt blocat in a mai trimite cereri de prietenie sau mesaje la cei care nu sunt in lista mea . Mersi pentru ca ai incercat sa ajuti ...
Nu chiar, nu ma numesc Denis. Dar daca este un anume "Denis" care crezi ca te place, dai un semn, eu personal as aprecia daca persoana despre care eu vorbesc ar face asta, si as trece la urmatorul pas...
anonim_4396 întreabă: