Cati ani aveti? Daca te-a chemat e o posibilitate sa fie "un semn" - acum, insa, sa nu te gandesti ca de fiecare data cand te cheama o fata undeva ii place de tine. Eu cred ca o sa-ti dai seama daca ii place de tine sau nu. Cum sa te comporti? NATURAL, fratioare! Fii sincer si deschis, nu trebuie sa te comporti altfel decat esti tu de fapt, doar nu vrei sa "o minti" de la inceput, nu?
Mai e ceva. sa o intreb daca vrea sa fie cu mine? Ne cunoastem de 8 ani si suntem prieteni buni. E riscant?
De obicei totul vine de la sine. E posibil sa te placa, e posibil sa nu. Iti zic asta pentru ca si eu mai fac nebunii de genul. Asigura-te ca a trecut okay de fostul iubit, crede-ma stiu ce spun. Totul se vede din privire daca se uita la tine intr-un anumit mod, daca ii furi cate o privire cu coltul ochiului, daca te atinge "din gresea". Cu bicletele ce sa faci, te plimbi ce discutati e important. Dar cred ca totul va decurge de la sine. Oricum intreab-o despre ea fa-o sa vada ca esti interesat de viata ei. Nu o intreba de foste relatii! Intreab-o ce are de gand cu viata ei. Care ii sunt planurile de viitor, noi femeile apreciem baietii culti cu care sa avem ce discuta, deci sa ai "temele facute de acasa ". Sper ca te-am ajutat si succes
Remusopen întreabă: