| VladutzVlz a întrebat:

Salut TPU,i-am spus unei fete ca o plac si dupa o lunga conversatie mi-a spus ca o sa găsesc,,o fata care ma merita" ce inseamna asta, ca nu ma place sau ca are un prieten?

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu te place si nu a vrut sa te jigneasca, ea caută pe altcineva potrivit pentru ea, a fost totusi delicata si cu bun simt fata, nu te a jignit ti a dat de inteles ca nu esti de nasul ei adica nu te ridici la standardele si pretentiile ei. Ce vârsta are ea? Dar tu? Multumesc.

| Emilian65 a răspuns:

Cred ca este valabila varianta existentei unui nou prieten.

| Otto2014 a răspuns:

O sa-ti traduc eu:Ba, eu nu te plac, si ma doare in *** de tine, lasa-ma, du-te s-o *** pe alta.Cu placere.Am tradus doar, nu te simti jignit.

| ALLiNNaMiRRaBella a răspuns:

Înseamnă că ești prostuț și că nu știi să recunoști un refuz.

Și mai înseamnă că o să ți-o mai freci singur încă o perioadă.

| MeisRock a răspuns:

Ma. nu stiu. Parerea mea este ca nu-i place ceva la tine dar depinde si ce gen de fata e:gotica, prietenoasa, etc. si depinde daca ai facut si tu ceva rau sau esti prea distant... Sper ca te-am ajutat! happy

| abNb a răspuns:

Inseamna ca te-a refuzat politicos, SAU crede ca nu e destul de buna pentru tine. Dar, a doua varianta e destul de improbabila, nu cred ca fetele sunt destul de mature la varsta ta happy

| Staind a răspuns:

Miroase a "ramanem prieteni" si a "nu esti tu de vina, ci eu".

| TheLoveDoctorr a răspuns:

E clar. Data viitoare cand mai vb cu o fata si vrei sa o atragi nu o mai bombarda si sufoca.

| NameHarris a răspuns:

Ca nu te place happy