| vulturul21 a întrebat:

I-am zis unei fete ca o plac foarte mult si m-a refuzat. sad Ce pot face pentru a o cuceri.Dau funda. happy

Răspuns Câştigător
| mihaelaa18 a răspuns:

Buna big grin.Pai daca ai spus ca ai vorbit cu ea si te-a refuzat cam greu sa mai faci ceva in aceasta privinta.Stim cu totii ca dragoste cu forta nu se poate, oricum nu ar trebuie sa te descurejezi.Demonstreaza-i prin fapte si gesturi ca iti place de ea, fa-i mici complimente, dovedeste-i ca poate avea incredere in tine.Mai lasa sa mai treaca ceva timp si pe urma incearca sa ai o discutie serioasa cu ea si sa ii spui despre sentimentele tale. Daca prin absurd si atunci te va refuza numai are rost sa mai faci nimic, decat sa te resemnezi si sa mergi mai departe chiar daca te doare. Poate ai norocul si vei fi impreuna cu ea, cine stie.
Oricum indiferent de rapsun viata merge inainte, nu inapoi.
Bafta happy

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu stiu ce ai putea sa mai faci pentru ca fata te a refuzat o data si posibil sa te refuze si a doua oara, totusi mai incearca...

| MrAnderson a răspuns:

Neeeeext! Aia faci.
Daca refuzul ei a fost de direct, de dur si dispretuitor, inseamna ca nu merita sa o placi.
N-are un suflet care merita placut, iar fizic...fii serios, chiar e aia singura tipa buna din lume?

| OanaVlad a răspuns:

Vorbeste mai mult cu ea si incearca sa fi mai romantic si dulcehee hee Bafta happy

| july00 a răspuns:

Asta este! Viata merge inainte!

| hhhapciuuu a răspuns:

Sunt 2 motive pentru care te-ar fi putut refuza :
1) vrea sa faca pe inabordabila pentru a te face sa o placi si mai tare
2) chiar nu te place sad
in oricare din aceste cazuri, trebuie sa perseverezi, cu chestiile de fete : poezii, flori, declaratii amoroase, dar cel mai important este sa nu te injosesti, bafta, vei avea nevoie! happy

Răspuns utilizator avertizat
| Incepator01 a răspuns:

Ca vanzatoarea de la mezeluri, cum urla aia " Urmatoruuu ". Asa faci si tu "Urmatoareaaa" si tot asa happy

| Cippri a răspuns:

Sa te sinucizi laughing
Sau sa intri intr-un coafor cu un glock 17

| Leex97 a răspuns:

Nu cred ca ai ce sa mai faci sa o cuceresti. Daca nu vrea, nu vrea (sincer)!