| DJSpook1 a întrebat:

i-mi place de o fata extrem de mult, si mi-e frica sa o intreb daca simte ceva pentru mine deoarece ma tem ca raspunsul ei sa fie,, Nu" cum a-s putea sa i-mi fac curaj sa o intreb daca simte ceva pentru mine? cel mai bun raspuns primeste funda!

Răspuns Câştigător
| Allexandra179 a răspuns:

Gandeste-te ca poate ti-o ia cineva inainte si ai sa regreti toata viata doar pentru o amarata de intrebare.De obicei fetele observa cand baietii le plac asa ca probabil stie deja si daca nu s-a departat de tine asteapta sa ii spui.Gandeste-te, in cel mai rau caz spune nu, mai rau de atat nu are cum sa fie.Acum curaj si du-te la fatalaughing

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Pana sa o intrebi daca ea simte ceva pentru tine ( ce ai vrea tu sa simta?), spune-i tu primul ce simti pentru ea si ce doresti de la ea.

| vaporwave a răspuns:

Fa-o, da-le naibii de inhibitii. si ce daca iti spune nu? daca iti spune nu, o sa treci peste, crede-ma. mai tarziu sau mai devreme, dar o sa o faci. si o sa ai 30 de ani si probabil n-o sa-ti mai pese de nici o chestie din astea

| Dracoola a răspuns:

Nu te apuca sa-i zici ce simti. Intai cere-i un nr de telefon, invit-o in oras. Nu te apuca sa-i zici ce simti pentru ea. Va intelege si singura, discuta mai mult cu ea si invit-o in oras, abia poate dupa i-ai putea zice, in functie de ce se intampla. Daca este atrasa de tine lucrile vor decurge firesc, daca nu, atunci va gasi tot felul de motive sa refuze sa iasa cu tine, sa aiba conversatii din ce in ce mai scurte spre deloc.