Daca nu ai incredere in ea cerei web si acum vrei sa iti arate si buletinu ca sa vezi cati ani are si ce ciudat cum s-a lovit, cred ca esti foarte nerabdator sa o intalnesti si sa va cunoasteti nu ai de cat sa astepti sa ii se vindece piciorul si sa vb pe mess sa va mai cunoasteti...si poate pe mess ai mai mult curaj sa o intrebi ce crede despre tine sau daca ii place de tine ceva de genu succes si sper sa se vindece repede piciorul ca sa va puteti intalni:X
O cheama cumva angidiaconu? Si eu am avut o din asta, eu cred ca se joaca cu tine *** adica ti-a dat ea web, sau ai vazut-o tu in real life cu picioru rupt in bandaje?(si pe web poate face asta) eu cred ca este bullshit ca este prea... prea pe fata cum trebea sa te intalnesti cu ea cum gata sia rupt picioru:--J ai grija mai dai o sansa sa zicem dar nu pune suflet mari sanse sa ti-o traga rau!
Hmm pai din ce ai scris la inceput am crezut ca poate e timida si de asta nu a vrut sa va vedeti atunci.dar daca ti-a zis sa va intalniti la ea acasa.sincer eu cred ca isi bate joc de tine.chiar daca ea iti scrie prima.nu cred ca veti reusi sa va intalniti vreodata si daca si prietenii spun ca nu pare de 15 ani.e clar ca minte.ce fata la 15 ani vorbeste cu baieti pe mess si ii invita prima data la ea acasa.doar parasutele. oricat de mult vb pe mess.nu poti sa stii niciodata cu cine vb.eu nu cred ca ea e vreo parasuta, dar sunt sigura ca se joaca cu sentimentele tale.
Eu unu o cred de 15 ani ca asa nici eu nu par de 14 ca par de 16-17
dar ideea e ca si a astepta sa ne vedem hmm nu stiu ce sa zic cred ca mai astept 1 saptamana asa sa vad daca se face bine sau poate iar se intampla ceva.o sa revin in zilele urmatoare daca se mai intampla ceva ca vad ca azi nu intra pe mess de fapt seara asta ca azi dimineata intra si vorbiram
Si nu chiar am intrebat-o de ce e interesata de mine si cum ma crede
si a zis ca amici suntem de multi si daca vrea sa avansam depinde de mine
ideea e ca parintii ei sunt divortati si acum sta la taicasau care n-are web. oricum tot ce pot sa fac e sa vb cu ea si sa mai rabd 1 saptamana asa poate mai mult si sa vad ce o iesi oricum ar fi un cadou frumos de aniversare ca am intalnito cam dupa 4-5 zile dupa ce am facut 14 ani
ady123 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: