| naille a întrebat:

Salut,TPU!
Ieri am chemat-o pe iubita mea pe la mine, fiind singur acasa pentru a face sex.In timpul preludiului a fost ok, dar cand a inceput sa-mi faca oral, nu mi s-a ridicat complet, iar in minte mi-a aparut "cum ar fi sa-mi moara acum"..si cam asta s-a intamplat, a facut ceva ce m-a durut si dupa efectiv am simtit cum mi se inmoaie..Si cam asta a fost, pentru ca n-am mai putut face nimic, efectiv ma simteam stresat si nu ma puteam relaxa.Mentionez ca am 16 ani. Aveti vreun sfat? Multumesc Frumos!

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Incearca sa te relaxezi, simte te bine si roag o si pe ea sa te ia mai cu blandete in asa fel incat sa nu te doara ca daca simti durere cred si eu ca nu ai cum sa te simti bine, luati o mai usor.O zi faina!

| corbulalbrosu a răspuns:

Ai trecut printrun puseu de panica psihica din cauza fricii si a neincrederii aparute ca urmare a lipsei de experienta sexuala. Data viitoare sa fii mai increzator si probabil situatia neplacuta nu se va mai repeta. big grin

| Violleta2022 a răspuns:

Data viitoare, facet-va oral unul celuilalt si vei vedea ca nu mai ai timp sa te gandesti la chestii negative si va va fi bine, la amandoi.

| Emilian65 a răspuns:

Altadata cand faci sex sa nu te mai gsndesti la ce este mai rau. Gandul tau sa fie numai la iubita cu care faci sex.