| AstAecsf a întrebat:

ieri am făcut sex prima data și mi-am dat drumul fix dupa 2 minute. Ce sa fac sa mă pot tine mai mult?

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti sa faci nimic, toti barbatii patesc la fel la primele partide de sex cu o fata/femeie,
Cum timpul inveti sa te stapanesti si sa-ti prelungeti ejacularea, dar asta vine dupa ceva vreme si mai multa experinta sexuala.

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca primul tau act sexual a tinut 2 minute, in acel caz o astfel de realizare poate fi apreciata ca fiind o adevarata performanta. Inseamna ca esti ''pe drumul bun'' fiindca in mod sigur viitoarele acte sexuale vor fi din ce in ce mai lungi, deoarece cu fiecare act sexual vei acumula tot mai multa experienta. Este bine sa afli/sa stii ca de regula este nevoie de timp destul de indelungat si de multa activitate sexuala sustinuta, pentru a reusi performanta sa-ti coordonezi, controlezi si sa-ti retii ejacularea in modul dorit de tine. Multa sanatate!

| OldSoul a răspuns:

Exista o vorba "Pofta vine mancand", ei bine, putem zice ca rezistenta in timpul sexului vine f... Nu e nevoie sa continui, cred ca stii la ce ma refer.

GoodLuck!

| alina2k18 a răspuns:

Fa ti o labica acasa si dupa poti face sex cu partenerawinking

| ywar a răspuns:

Esti tanar si fara experienta, asta e! In timp vei afla care-i treaba cu preludiu, cu intimitatea in cuplu, cu iubirea. Ieri ai facut doar sex. Mecanica! Forta de frecare!

| Treaem24 a răspuns:

Bea o bere un pahar două de vin

| OldSoul a răspuns (pentru Treaem24):

Daca bea prea multe, e posibil sa nu mai termine, sau sa termine fara sa-si dea seama laughing
Cine stie ce-l paste laughing

| StevenMetalhead a răspuns:

Salut. Știi noi ne gândim că fetele vor doar să li-o băgăm. Probabil doar nesătulele și c**vele și-ar dori, dar dacă vrei să-ți prelungești actul sexual, este nevoie să începi cu o preludie. Deci nu te grăbi, sărut-o, dezbrac-o câte puțin, șoptește-i ceva arzător la ureche, începe s-o atingi pe la spate, cu sânii să te joci, dar nu din poftă sexuală, dar din dragoste, căci din cauza poftei sexuale tu te vei grăbi mai repede să i-o bagi. Chiar dacă termini, continuă s-o săruți și să-i arăți că îți place cu adevărat să fii cu ea în pat. Deci da, începe să faci dragoste, ci nu sex, baftă happy

| NCristian a răspuns:

Ai pus cronometru înainte să începi? Fix 2 minute.

| IAmTeslo a răspuns:

Tine-te de **** ca poate ajuta