| KeNNT3D a întrebat:

Ieri am Fost la banca sa Deschid un cont, si m.i-a placut de fata Ce lucreza acolo, ne. Am Inteles destul de ok, chit ca eu nu vorbesc ceha, eu sunt in cehia pe moment, am vorbit in Engleza, mi-a placut mult cum incerca sa gaseasca toate Cuvintele sa ma ajute si accentul care Il Avea cand vorbea Engleza, superb, a fost foarte ok pentru o vizita la banca, doar ca, cand am ajuns acasa atunci m-a lovit revelatia sa zic asa sa o fii intrebat daca vrea sa iasa la o Cafea, urmatoarea sedinta o am in 10 zile cu ea sa ridic cardul si toate cele, am 2 variante. Sa o intreb atunci, sau cum am cartea ei de vizita sa Ii trimit cerere pe Facebook, poate o accepta si sa o intreb acolo, voi cum zice.ti e mai ok la banca sau sa Ii trimit cerere pe Facebook si sa o intreb acolo? Daca va accepta cererea, sa nu para ciudat sau ceva...multumesc

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

Eu as merge pe varianta fata in fata. Pentru ea e dubios ca unul care a stat 10 minute in banca sa ii dea cerere pe Facebook si sa o agaseze cu invitatii. Plus de asta, nu iti face sperante...lucreaza cu clientii, e normal sa fie cat mai servila si de treaba. Adica nu interpreta atitudinea ei ca pe o oportunitate. Peste 10 zile te duci si vezi exact in ce ape te scalzi.

| KeNNT3D explică (pentru sofisis):

Corect aia ma gandeam si eu, asa trebuie sa fie ea cu clienti, dar na speranta nu moare, cred ca merita incercat cine stie

| sofisis a răspuns (pentru KeNNT3D):

Da, clar. Poti incerca. Dar fata in fata. Pe Facebook e puuutin stalker-ish. Plus ca o femeie mereu apreciaza la un barbat curajul si masculinitatea, nu frica si tendinta de a se ascunde in virtual.

| KeNNT3D explică (pentru sofisis):

Nu am nimic de pierdut, poate sa nu fie nimic, sau poate sa fie ceva frumos, e aiurea dupa ca te grandesti ca nu ai incercat si Ce ar fi putut fii. Poate vrea, poate nu vrea, poate are prieten poate nu, multe la mijloc. Limba nu cred ca ar fi o problema, e mai distractiv asa cand te chinui putin, e ceva diferit, Incerci ceva nou

8 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pe Facebook o sa i se para ciudat sa ii dai cerere, probabil.
Eu as alege varianta face to face.

| JackR a răspuns:

Greu si complicat, cand trebuie sa-ti exprimi sentimentele in limbi straine. Nu incerca sa folosesti Google Translate, ca nu se stie ce iese. De exemplu, daca vei vrea sa-i spui "chipul tau face timpul sa stea in loc", s-ar putea sa spui "ai o fata de mi-a stat ceasul". Si nu e bine deloc!

| KeNNT3D explică (pentru JackR):

Fara Translator fata in fata, vedem Ce iasa, daca e bine e bine, daca nu, nu, macar stiu ca am incercat

| munteanuionvictor a răspuns:

E mai ușor pe Facebook.

| Randomuser2000 a răspuns:

Mai ai un credit sa vezi ce vine