| George234513 a întrebat:

Salut TPU, ieri am iesit cu o fata pentru a doua oara, ne mai vazusem acum o luna.Ne-am plimbat si am mai stat pe banca si intre timp ne-am pupat de multe ori, i-am pus mana pe picior iar ea punea capul pe umarul meu spunandu-mi ca vrea sa fie cu mine.Se vede ca este foarte atrasa de mine deoarece am vorbit foarte deschis si ea mi-a zis ca nu mai este virgina.Si eu o iubesc foarte mult si as vrea sa facem sex dar nu stiu cum/ce sa ii zic pot sa garantez ca si ea vrea 100%.

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Din aproape in aproape vedeti si voi unde merge treaba

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu trebuie sa vorbesti deschis pe tema sexului, doar continui sa iesi cu ea, sa va sarutati si sa va atingeti.
Dupa cateva intalniri, propune-i sa mergeti intr-un loc mai retras. Probabil va intelege. Acolo, treci de la saruturi la preludiu, si totul va veni natural.
Sexul nu se cere in cuvinte, se sugereaza prin comportament.

| Madaxo97 a răspuns:

Ai putea să ai o discuție cu ea să încerci să îi propui, să menționezi faptul că nu o presezi și că o faceți doar dacă vrea ea, o întrebi dacă e pregătită sau nu, și îi spui că dacă nu e, o vei aștepta orice ar fi și nu e nimic în neregulă dacă nu vrea acum, o faci să se simtă cât mai confortabil posibil și îi spui toate astea și vezi ce părere are.

| mont a răspuns:

Mai bine stai cuminte, dă-l încolo de sex, crezi ca merita sa riști?

| George234513 explică (pentru mont):

Pai cu ce sa risc?

| mont a răspuns (pentru George234513):

Riști destule: să vă prindă părinții, boli cu transmitere sexuală, sarcină, să o pierzi dacă vi cu astfel de idei/propuneri, poate și probleme de ordin legal dacă e cazul. Crezi că merită, în loc să te bucuri fericit de relație și distracții?

| Konstantinos99 a răspuns:

Frate nasol daca nu mai este, sexul e ceva secundar dupa ce relatia voastra se sudeaza sufleteste.Iar o relatie anterioara are rani, daca esti dispus sa faci pe doctorul nu ai dincat dar nu garanteaza nimeni ca va merge normal totul

| ziustin a răspuns:

Usor usor cu un preludiu facut cu mult calm si cap. Daca incepi sa o pupi pe gat si dupa ureche, iti garantez ca in 5 minute vrea si ea.

| husky95 a răspuns:

Lasa totul sa vina de la sine