| k1D000r3 a întrebat:

Ieri am implinit cu iubita mea 3 luni de zile. Parea o zi, super buna. Am iesit afara, in 20 min a iesit si ea. Stam cu prieteni. Eu aveam la mine 25 de lei, si vroiam sa mergem la prajitura. Am incercat sa o iau, sa o chem sa ne plimbam, si face ca nu are chef sa ne plimbam... Am zis oke, poate acum nu vrei. Apoi a venit o persoana, care eu nu prea o suport si am chemat`o sa vina cu mine. Ea a refuzat si a ramas acolo. Deci ea in loc sa stea cu mine, intr-o zi speciala. Vorba aia 3 luni e ceva. Nu am stat impreuna nici 15 min. Ce ma sfatuiti sa fac? Va rog rasp serioase. Multumesc.

13 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

In mintea ta de pusti care cea mai lunga relatia a ta a fost de o sapt, 3 luni ti se par 2 vesnicii! dupa 5 ani de zile, si locuit cu pers respectiva, sa-ti faca o faza de genu..at e grav! esti copil, vezi u mai incolo ce-o fii! si vorba celorlalti. tu esti in priza, esti entuziasmat de cele 3 luni, dar poate ea avea ceva in ziua aia, poate a uitat, poate nu avea chef de nimic, poate o cearta cu cine stie cine! in loc sa faci aici pe viteazu sa stie toti ca u ai 3 luni cu prietena, mai bine intreab-o din cand in cand ce-i cu sufletul si cu mintea ei, si sa vorbiti despre problema ei! bafta mare

| tuGatita a răspuns:

Cum a mai zis cineva, te-ai gandit ca ea poate s-a simtit prost cu tu voiai sa ii faci o bucurie iar ea nu ti-a facut tie? Si care-i faza cu 3 luni? Ce e asa mare lucru? De acum a sa va faceti cadouri, bucurii ca sa zic asa la fiecare luna implinita? iti zic, nu-si are rostul. la un moment dat va veti plictisi sa tot aniversati, poate iti plictisesti si iubita. Eu sunt cu prietenul meu de 4 ani...am aniversat numai cand implineam anii. In rest zile importante mai erau: ziua mea/a lui, 1/8 martie, Craciun, Paste, Revelion, Valentine's Day (desi asta nu-i asa importanta pentru noi). tine si tu cont de asta. Bine, nu zic sa nu-i mai iei cate un mic cadou uneori sau sa o scoti in oras, dar nici chiar la fiecare luna gata aniversare. Pui prea mare pret pe niste lucruri marunte si poate ei nu ii place asa. Nu fa nimic, nu o intreba nimic, petreceti timp impreuna in alta zi, scoate-o la suc asa fara o ocazie anume. Stii, pentru o fata, e mai dragut sa ii faci o bucurie intr-o zi oarecare, monotona, decat in una in care oricum se asteapta sa primeasca ceva si nu mai e deloc special. Bafta!

| Ea12345 a răspuns:

Intreab-o de ce a facut asta. Daca iti da un motiv serios, iart-o. Daca zice,, ei, si ce?", mai gandeste-te la ce simte ea pentru tine.

| GabiArian22 a răspuns:

Zi proasta pe dracu.Nu dorea sa stea cu tine.Mai bine ca ai plecat, tu tii ca prostu la ea si ea ce face alege prieteni? Las-o sa plece poate chiar iti face o favoare gaseste-ti una mai buna

| neutrino a răspuns:

Eu nu cred ca ea e iubita ta, indiferent de ceea ce crezi tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nenea, daca era in zilele acele cand fetele sunt "rele", zile menstruative, aaaaa? aloooouu!

| December a răspuns:

Pfff, nu stiu. Poate ca era plictisita, poate ca nu se simtea bine (putin probabil). In mod normal daca o fata vede ca baiatul tine cont de "micile aniversari" ar trebui sa fie mai deschisa la minte. Mi se parea normal sa strea cu tine mai mult, macar pe o banca in parc undeva. Dar sa va petrece-ti cateva ore impreuna. Daca a fost rece si distanta nu e ok. Poti sa vezi cum se comporta in continuare si sa incerci daca e cazu sa o intrebi de ce nu a vrut sa stea mai mult cu tine. Vezi ce zicewinking

| ℓσνє a răspuns:

Asa mai fac si eu laughing. Pur si simplu in acel moment nu a avut chef. Si ca nu a venit cu tine, nu este obligata.Eu inteleg ca tu ai fi vrut sa stea mai mult cu tine, dar cred ca trebuia sa ramai cu ea. Asa as fi facut si eu in locul ei. Oricum, spune-i ce ne-ai zis noua si iti va spune ea exact ce a patit. Bafta.

| caterinasmile a răspuns:

Uite! Eu de multe ori ma simt intr'un fel prost sa ies cu iubitul meu in oras la o terasa pentru ca stiu ca defiecarea data el insista sa plateasca. Poate s-a simtit prost ca u vroiai sa'i faci o surpriza sau in fine sa o scoti in oras la o prajitura iar ea nu a avut bani sa-ti faca o bucurie!

| ILoveYouAlexC a răspuns:

Cel mai bine e sa vorbesti cu el :*
Vezi poate il deranjeaza ceva sau chiar nu stiu ce sa zic.dar iti zic eu ca mai sunt destui baieti pe Pamanutul asta :*. Ai grija

| Lor33d a răspuns:

Hei,uite poate prietena ta avusese o situatie tensionata, sau o cearta in familie, te-ai gandit la asta? sau se simtea rau, sau avuse-se o zi proasta, eu iti sugerez sa o intrebi pe ea happy

| k1D000r3 explică:

Sunt baiat. Ea mi-a spus ca a avut o zii cam proasta.

| BlackOpz a răspuns:

Schimb-o manlaughing