| Marius009988 a întrebat:

Salut TPU!

Ieri i-am spus colegei mele ceea ce simt, dupa 4 luni in care am vorbit zi de zi foarte multe subiecte, iar acum 3 saptamani am inceput sa ne intelegem foarte bine,sa mergem la scoala si acasa impreuna, sa vorbim prin mesaje zi de zi, sa ne deschidem unul catre celalalt, sa vorbim.despre problemele noastre,si sa ne cunoastem foarte bine, ea a inceput sa imi trimita filmulete de pe tiktok despre cum ar vrea ca viitorul ei sa fie, si cum ar vrea ca sotul ei sa fie, sa imi spuna ca imi adora parintii si fratii

Eu o plac deja de 4 luni, iar in ultimele 3 saptamani am inceput sa vorbim foarte mult

Ieri m-am decis sa-i spun ca m-am atasat foarte mult de ea in ultima perioada si ea mi-a raspuns cu "si eu simt ca mi-am gasit un baiat calumea si ma bucur enorm ca ne intelegem foarte bine"

Dupa i-am spus ca la inceput o vedeam doar ca o prietena buna iar apoi i-am spus ca acum o vad ca fiind mai mult ca o prietena si ca este decizia ei de ce v om face mai departe, iar apoi ea mi-a spus ca ma roaga sa nu o pun in situatia aia.

Ce a vrut sa spuna prin acest mesaj? este prima fata pe care chiar o iubesc si vreau o relatie frumoasa cu ea, credeti ca am facut ceva gresit? Imi e foarte frica sa o pierd.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Inseamna ca nu te iubeste si nu te vrea de iubit, dar ca-i poti raamne mai departe ca amic, adica ca un simplu prieten.

| Kiran a răspuns:

sad Nu te vede ca pe un posibil iubit. esti doar un bun prieten si cam. atat. cel mai aiurea sa incerci lucruri amuzante sa o tii in stare buna dorind sa o impresionezi si finalul sa fie. doar prieteni. de pierdut nu o vei pierde daca nu insisti sa intrati intr-o relatie.

Răspuns utilizator avertizat