Petrece timpul cu cei mai buni prieteni! si uite ceva care merge mereu sa uiti de o fata sau o persoana iubita! joaca jocuri sau practica sporturi in care te poti rani des dar nu tare, doar cat sa uiti de tot din jur, genul de FreeRun.
Daca nu apoi fa asa (cazul in care nu-ti convine varianta 1) : du-te la fata aia si vorbeste cu ea, gen cum ai spus ce ai spus la intrebare pare ca ti-a gresit doar odata-n viata... tu nu ai putea sa o ierti? serios acuma daca gresete o data tu iart-o si impacate cu ea! nu mai suferiti! pariu ca si ea a suferit dupa tine! mai dati-va o sansa!
Buna,trebuia sa detaliezi unpic situatia adica nu-ti pot spune sigur cum so uiti pentru ca nu stiu daca este chiar atat de rau dar daca o iubesti atat incercati sa va impacati nu renunta atat de usor pe bune acum eu te inteleg ca v-ati despartit dar nu o poti uita atat de repede daca o iubesti cu adevarat si de abia ati terminat va puteti impaca nu lua totul chiar asa in tragic astept sa-mi spui ce ai facut Bafta!
Se recomanda in acest caz eliberarea de lichid seminal in aparatul de microunde!