anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU, ieri m-am întâlnit cu o fată de 13 ani eu am 18, vorbesc cu ea de o lună pe insta, părinții ei știu de noi, nu au nicio problemă cu vârsta mea, ii am spus să nu se atașeze de mine și a spus că nu o va face dar tot ea mi-a spus în lacrimi că nu vrea să mă piardă... ce să fac? Sunt debusolat, ea nu vrea să își arate sentimentele îi este frică să nu o părăsesc, voi ce credeți? Cum vedeți situația? Merită să continui?

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

"o fată de 13 ani eu am 18...cum vedeți situația?"

nu ești cu totul... acasă

| Fatamuntilor a răspuns:

TU 18, ea 13, parintii ei stiu, da-mi voie sa nu te cred? Ea spune asta? ai voorbit tu cu parintii ei ca sa fii sigur?
Sa iti spun ceva. Zilele trecute am vazut un filmlet pe net.Un tip statea de vorba cu fete minore (foarte mici intre 12 si 14 ani)Le-a propus intalniri fie in afara casei, fie acasa la ele cand credeau ca parintii nu stiu.Dar in acelasi timp tipul lua legatura si parintii fetelor.Cum spuneam le propunea intalniri. Fetele veneau la intalnire, parintii erau undeva ascunsi.Nu le venea sa creada ca fetele lor a facut asa ceva.Imi pare rau ca nu l-am salvat ca
Copilei i s pare te place, esti mai mare si vrea sa se laude la colege.
Nu -i da sperante, blocheaz-o!

| mi25 a răspuns:

Atentie ca pe posteriorul ei scrie puscarie.

| blackann a răspuns:

Daca i-ai spus sa nu se ataseze inseamna ca, ce? Nu vrei lucruri serioase, de ce ti-ai bate joc de o copila?

Ba, Violetta...
"Cauta-ti o fata de varsta ta, ca asta este pedofilie si se incheie cu puscaria."

rolling on the floor)))

zgripturoaica!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai bine nu o mai cauți.

| NuCitescNotificari a răspuns:

Cum ai reusit?

| SuperFata a răspuns:

Relațiile cu o minora, însemna caz penal! Tu nu cumva profiți de naivitatea ei? Eu asa cred și nu e ok! Am senzația ca profiți de vârstă frageda și ai vrut doar sa ii sucesti mințile! Dacă ai gânduri serioase, așteaptă sa crească și pana atunci, poți sa ii fii doar amic!

| iderspor a răspuns:

De ce nu? Poate acum 5 ani pare o diferență foarte mare de vârsta, dar daca relația voastră continua, in câțiva ani nu va mai părea asa de mare diferență. Eu zic sa nu o părăsești si sa te lași 'purtat de vânt', vezi unde merge.

| Roxanaroxy123456789 a răspuns:

Fă ceea ce crezi că este mai bine pentru tine dar gândește-te și la riscuri!