| Pika16 a întrebat:

ieri mi-am vazut prietena sarutandu-se cu altu... Nush ce sa ii zic si nu stiu ce sa fac si ea nu vrea sa mai vorbeasca cu mine pentru ca l-am batut pe "amant"(pe cel cu care se saruta) si ce ziceti sa ma mai impac cu ea sau sa o termin definitv?

Răspuns Câştigător
| sigfreud a răspuns:

Nu trebuia sa-l bati pe el. Stii tu. cand cateaua ridica coada cainele se baga. Daca merita cineva lovit din voi 3, cu siguranta ea era prima la rand. Nu o mai cauta, ignor-o de parca nu a existat niciodata pentru tine, nu te umili. Facand ce ti-am zis eu ea o sa turbeze pentru ca nu-ti pasa. (Oamenii tind sa-si doreasca ce nu pot avea iar daca pe tine te are la prima strigare. intelegi unde bat). Nici macar nu vorbi cu ea gen "vreau sa ne despartim" pur si simplu ignora si rezista. Daca faci asta in cateva zile o sa-mi dai reply "ai avut dreptate, acum plange dupa mine si ma cauta disperata" si atunci iti voi recomanda sa o lasi oricum. Salut!

14 răspunsuri:
| MishikiCrisy a răspuns:

Sa termini definitif, nu te merita daca te inseala. Ea s-a suparat degeaba, ca e vina ei daca te inseala.

| ConnstanntiN a răspuns:

Prietene, nu ai rezolvat nimic, de ce nu i-ai batut pe am2?

| Heys a răspuns:

Pai normal ca nu vrea sa vb cu tine de ce l-ai batut pe respectivul sau crezi cumva ca fata iti apartine putea sa faca ce vrea ea doar nu erat legati cumva. Poate baiatul nici nu stia ca are iubit. Poti incerca sa o cauti dar daca a vazut cum te comporti... nu cred ca mai ai sanse.

| Pika16 explică (pentru Heys):

Frate pai respectivul era un fost amic cu care m-am certat la o discoteca si stiawinking si acum nuhs ce sa fac si primul care a inceput sa injure era ala deci

| IAmAnonim a răspuns (pentru Pika16):

Omule bravo ca l-ai batut pe "amantu" ei si eu tot asa am facut dar ea a vrut sa vina din nou la mine si eu i-am zis ca mai sunt fete sfatul meu e sa o lasi ce ca e o tona de fete pe pamant nu e ea ultima

| Heys a răspuns:

Aaa pai atunci se pare ca el stia ca prietena ta are o slabiciune pentru el asa ca s-a gandit sa se razbune.Deci ai facut bine ca l-ai batut in cazul astalaughing daca o iubesti o mai cauti sa vezi cum sta situatia daca nu o lasi pentru ca nu te merita.

| doc69 a răspuns:

In primul rand poate mai aveai vreo sansa daca nu il cafteai pe ala.in al doilea rand nimeni nu e proprietatea nimanui.fiecare face cum simte.s-a dus alta la rand

| FlorinaGeorgiana a răspuns:

In primul rand nu trebuia sa-l bati pe ala pentr-u ca nu ai rezolvat nimic iar in al 2-lea rand nu mai ai ce sa faci pentr-u ca daca ea nu mai vorbeste cu tine nu ai ce sa mai inchizi, deja s-a terminat intr-e voi.

| Salut123 a răspuns:

Bine ai facut ca l-ai batut thumbs up si eu daca il prindeam pe ala cand m-a inselat gagicamea il calcam in picioare...parerea mea e ca nu ar mai trebui sa te impaci cu ia deoarece se mai poate repeta...si data viitoare o sa ai remuscari ca ai iertato.mi.se intampla si mie

| claaau a răspuns:

Dai jetu fratie, ce esti catelul ei s-o ierti de toate. Laso ca fete mai sunt

| trifescugabriela a răspuns:

Salut, cu toate ca sunt fata si poate ai sa crezi ca ii tin partea, dar am trecut exact prin aceeasi faza si l-am iertat pe x dand-ui o sansa pentru ca asta imi cerea inima, nu stiu daca fac sau nu bine dar imi ascult inima si cu toate ca uneori gresesc trec usor peste. Daca vrei da-i papucii si termina tot astfel va vrea sa revina ea pentru ca va simti vina si va simti nevoia sa iti ceara iertare sau sa fie din nou cu tine dar eu zic sa verifici daca nu cumva e din nou si cu tine si cu el. Sau poti sa iti asculti inima si sa te impaci cu ea daca chiar asta simti. Sfatul meu (cu toate ca vine de la o fata) e sa faci ce iti spune inima pentru ca sincer barbatia nu e intotdeauna o solutie.

| MasterSpirit a răspuns:

Termino definitiv,pana la urma ea tea inselat, deci daca a facut acest lucru odata, o s-o faca mereu, pnm...parerea mea.

| trol a răspuns:

Daca nu mai vorbeste cu tine pentru ca la-i batut pe ala, mai bine rupi relatia si vezi pe viitor daca vrea sa se-ntoarca la tine nu te implica emotional din prima vezi daca face cv sa dovedeasca cai pare rau pentru ce a facut etc. Daca nu mai sunt pe pamant o gramada

| RiveSide a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa o termini definitiv, din moment ce ai vazut-o cu altu` trebuie sa iti fi dat seama ca nu te merita, ca nu ti-a meritat increderea si ca nu este de genul tau.