Cumpara o floare si mergi sa o intalnesti, cere-ti scuze pentru comportamentul tau de atunci si spune-i sa-ti mai dea o sansa sa dovedesti ca etsi baiat bun, de data asta, sincer si onest.
I-as cumpara, dar nu e genul care daca ii cumperi o floare si vorbesti sincer cu ea rezolvi.Plus ca ea fiind o persoana mai inchisa va fi greu sa o aduc in starea aia de vorbit asa sincer.Si acum ma simt ciudat si sa o sun, dapai sa ma vad doar eu cu ea.Probabil ca nici nu o sa mai accepte daca acum stie. Oricum nu sunt eu asa de subtil deci, cred ca stia de dinainte.
Vezi ce face bautura? Il face sa faca prostii de care nu isi aduce aminte atunci cand se trezeste din betie.
Ce așteptai de la primul sărut? e chiar funny întâmplarea. Pana la urma de ce ai plans? Inventează un motiv și spune-l, la beție oamenii fac multe, eu spre exemplu la prima beție mi-am bătut prietena cea mai buna(sunt fata) am dat-o cu capul de marginea unui dulap și ii curgea sânge după și când ne-am revenit am ras, deci adu chestia asta în discutie și razi de ce a fost și zi-le ceva gen ca ți-ai adus aminte ca la 5 ani ți-a murit hamsterul sau ceva banal, veți râde și atât, o sa ai șanse cu ea
Pai am plans din cauza ei, dar chiar nu imi amintesc cum am inceput : ))). Oricum la betie cam zici adevarul, asa cum au mai facut 2 tipe care sau imbatat rau si ele.Si Mirela s-a cam prins de chestia asta deci... Adica as putea rade de faza asta daca nu mi-ar placea mult de ea si, na e cam greu sa rad cand imi place asa mult de ea
Lasă rușinea deoparte, ai sa vezi ca va râde cu tine. Cu ocazia asta poate își da seama ca o placi si dacă forțezi lucrurile un pic, cine știe, poate mâine ai o noua iubita. Bafta!
Ai o oarecare dreptate, dar stie deja ca o plac dupa seara aceea. Oricum sunt de acord cu ce ai zis si totusi nu prea le am eu cu gagicile deci cam la ce te gandesti sa fac cand zici daca fortez umpic.Si cand ma vad cu ea prima chestie pe care sa o fac e sa ii cer scuze sau ce?
Sa te duci la ea și sa ii zici ca nu poți sa crezi ca ți-a venit sa plângi tocmai atunci pentru ca ți-a murit papagalul sau ceva funny, apoi sa ii arăți mai mult ca o placi și dacă tu te apropii de ea, în cazul în care și ea te place va accepta apropierea și de acolo. Vine de la sine. Cati 14 ani ai? Nu sunt răutăcioasa
Nici nu as fi luat-o ca pe o rautate si da am 14. Misto asta cu papagalu.Ii zic cum ai zis tu si ca ii ziceam numele pentru ca asa imi chema si papagalu : ))))
Apropo ai vreo sugestie de loc unde sa vorbesc chestia asta cu ea? Odata m-am vazut cu ea in parcul Tineretuli si mi-a si spus ca s-a simtit foarte bine deci..cred ca e un loc bun.Si ca tot sunt la capitolul intrebari detaliate, stii ceva concret ce pot face dupa ce i-am zis asta cu papagalu ca sa ii arat asa subtil mai mult ca o plac?
Un loc bun ar fi cafeneaua Nirvana la care ea nu a fost niciodata si voia mult sa mearga aici la o narghilea.Plus ca ne va induce o stare calma si asa mai sentimentala de la sine si ma scuteste pe mine sa fac asta.(plus ca eu fac partea mai grea cu vorbitu si daca nu sunt calm si sunt agitat ii voi induce aceeasi stare si se duce totul naibii)
Nu e mare tragedie, dar pe viitor cand ai planuri de genul, incearca sa nu te mai lasi dus in lumea lui bahus
Du-te si vb cu tipa, dai mesaj, intalneste te cu ea, cereti scuze si vezi ce iese mai departe, sinceritatea si asumarea falptelor atarna greu in viata! Bafta
Bun, aceste situatii nu prea ai cum sa le repari, dar meh, Iti dau o idee, ii poti spune ca ai facut ceva prostesc ca te-ai imbatat. Si totusi, nu inteleg ceva, acel tip s-a suparat ca ai sarutat-o sau?
Tipul nu s-a suparat ca mam sarutat cu Mirela.Asta era si planul el sa se sarute cu tipa de care ii place lui eu cu Mirela.
Ioana, Bula, nu Mirela! N-am stabilit ca-i zicem Ioana? Ba, tu iar esti beat?
Ee...ai dreptate e Ioana, dar mam gandir la mirela la inceput dar am zis sa pun ioana