Spune ca a fost o prov si ca daca nu faceai provocare trebuia sa fi cu cel mai urat baiat din scoala 3 luni
Pai...Ii spui fetei acelea ca a fost o provocare sau ceva de genu` si daca te intreaba de ce ai facut provocarea spui ca daca nu o faceai trebuia sa fi cu cea mai urata fata din clasa sau din scoala! Sper sa te ajute raspunsul meu!
Şi dacă spune ce?
Până la urmă tot se va afla... încearcă totuşi să vorbeşti cu ea şi roag-o să fie discretă.
Bun am solutia ideala!
O cauti pe fata care e cu tine in clasa, o rapesti o duci la tine acasa o legi bine de tot si o ascunzi la tine in dulap si ii dai drumu cand termini clasa a-8-a
Ok imi place ideea lui CMPunk3. E chiar interesanta, dar hai sa fim seriosi. De ce te ascunzi? Iti este rusine cu ea, sau ce? Daca chiar o iubesti nu are rost sa te ascunzi.
Mdaa si eu am trecut prin asa ceva... si pana la urma tot s-a aflat..adica chiar daca nu se afla acuma..tot odata si odata o sa umble acel zvon prin scoala..adica sti cum e... si pereti au urechi (x_X)
Nu-mi-e rusine dar nu vreau sa se afle pentru ca dupa astia care se dau mari se iau de mine si oricum nu-i problema daca se iau de mine dar nu vreau sa am probleme la scoala...:-s