| Againrip a întrebat:

Ieri seara eram foarte excitat si precum iubita mea nu era acasa mi-am bagat penisul in pisica. As putea lua vreo boala de la ea?
Sa ii spun iubitei mele ce am facut? Rog seriozitate.

13 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Ce boala sa mai iei cand ai deja una.
Nu esti un bun scenarist, 0 imaginatie, 0 haz.
Du-te la culcare mai bine!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu crezi ca ai facut o gluma buna, probabil esti si mandru de ea, razand singur in fata calculatorului. Problema e ca pentru noi intrebarea ta nu e deloc amuzanta, devota doar niste probleme psihice din partea ta

| Againrip explică (pentru suntserios):

Frate daca crezi ca eu glumesc e strict problema ta. Eu am pus nişte intrebari si aş dori sa se raspunda la ele cu maxima seriozitate.

| suntserios a răspuns (pentru Againrip):

Serios, nu esti deloc amuzant, revizuieste ti simtul umorului, mai educa te putin si poate o sa iti iasa o gluma buna la un moment dat in viata ta

| Againrip explică (pentru suntserios):

Mersi macar pentru faptul ca ţi-ai dezvaluit opinia proprie chiar daca asta nu ma interesa.

| mihai69 a răspuns:

Nu e cazul, o să vadă mâța și va înțelege.
Nu cred însă că va înțelege ce e cu zgârieturile și mușcăturile de pe puța matale...

| Emilian65 a răspuns:

Dacă îți iubești prietena, spune-i ce ai făcut ca să știe ce martan are lângă ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Eu cred ca tu de fapt nu ai o iubita...

| Againrip explică (pentru anonim_4396):

Din pacate crezi greşit.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Againrip):

Bine...atunci,ai niste deviații sexuale.

Răspuns utilizator avertizat
| Elyiela a răspuns:

Era virgină pisica?

| Lucian2324 a răspuns:

Cum sa mori de ras si plans in acelasi timp. Mersi oricum si ce mama dracu sau mai bine zis cine te-a impins sa faci asta? #stopzoofili