| Mirela225200 a întrebat:

Salut, TPU! Ieri trebuia să-mi vină ciclul, dar încă nu a apărut. De la ovulație până acum, am avut în fiecare zi scurgeri similare mucusului cervical, fără nicio urmă de menstruație. Am avut contacte sexuale protejate, fără ejaculare în vagin, iar prezervativele au fost intacte.

Menționez că, după contactul sexual, cred că am avut candidoză, deoarece am avut mâncărimi, dureri la intrarea în vagin și secreții albe, groase, însă aceste simptome au dispărut destul de repede și acum nu mai am nimic.

Ce ar putea provoca secreția cervicală abundentă și întârzierea ciclului?
?

4 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mergi la medicul ginecolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Poti merge la ginecolog neinsotita de parinti, dacă ai împlinit vârsta de 16 ani.

| Violleta2022 a răspuns:

Chiar si un ciclu perfect regulat poate intarzia 1-2 zile, in diverse perioade ale anului.
Nu ai de ce sa-ti faci griji, atata vreme cat absolut toate partidele sexuale au fost protejate cu prezervativ.

| XXXAlinXXX69 a răspuns:

Baga o scandura in vagin si vezi ce iese

| Goete a răspuns:

E deschisa usa?
Am o prietena careia nu i-a venit ciclul si mai tarziu si-a dat seama ca n-a putut veni, era inchisa usa. Si in timp ce era inchisa a facut sex neprotejat, dar asta e alta chestie.