| Catalynn32 a întrebat:

.. Imi este rusine sa pun aceasta intrebare dar trebuie am 14 ani si nu pot sa imi " belesc " penisul... trag de piele si simt ca se blocheaza si nu pot trage mai mult imi este frica, ce trebuie sa fac? Va multumesc happy! ( scuzati termenu Belesc )

Răspuns Câştigător
| xZIonutZx a răspuns:

Pai sa-ti zic eu nu ti s-a rupt ata inca happy asteapta o sa ti se rupa asta e varsta de pubertate nu mai trage tu se rupe singura la timpu ei

3 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Cred ca trebuie sa mergi la medic sa te opereze -de obicei asta se face la nastere dar poate tu ai scapat.

| meseriasul88 a răspuns:

Of of mai baiete eu te sfatuesc sa nu mai umbli la ea asa este normal toti barbatii au asta la anii care ii ai tu dar iti spun eu ce vrei sa faci vrei sa te masturbezi exact asta am facut si eu cand eram de anii tai si nu mai pot scapa de a ma masturba crede-ma nu mai pot scapa fac de mai multe ori pe zi si nu mai scap sa nu faci asta ca o sa regreti toata viata

| L0r33 a răspuns:

La varsta ta este normal in jurul "coroanei" este pielea lipita deoarece esti inca mic cu timpul se dezlipeste ...sau mai repede spus, cand ai sa iti incepi viata sexuala. nu te teme nu este nimic grav. si nu-i asculta pe toti care te sperie si iti spune ca TREBUIE SA TE OPEREZI laughing)))))))))))))) asta a fost tare.