anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU, imi pare bine sa va gasesc, sper ca toate lumea e bine si fara probleme. Ba o zic direct chiar nu stiu ce as putea sa fac.
Problema e ca imi place de o fata dar am aflat ca are iubit.

Acum o luna si ceva, vorbeam cu o fata random, initial nu ma asteptam la multe, o caterinca de rahat si aia era. In schimb, am reusit sa vorbesc cu ea mai multe, sa ne cunoastem mai bine, mie imi placea mult de fata asta, este desteapta amuzanta si frumoasa, ceea ce nu am vazut asa ceva pana acum, pe langa asta ma "suporta" ceea ce e destul de wow sincer pentru ca nu sunt cel mai wow la conversatii sau la aspect dar incerc sa fiu cel mai bun si sa compensez peste tot, am un job bun sunt fericit de el scot un salariu chiar foarte bun dar am avut toata viata de rahat si nu am avut pe nimeni in ea. Nu am avut o familie care sa fie langa mine in schimb naiv ce eram la vremea acea faceam absolut orice ca partenera mea sa fie bine si sa nu ii lipseasca nimic adica pe scurt eram un simp, eram un ratat, dar in ciuda faptului ca multe persoane fac asta strict din motivul ca sunt niste ratati, eu o faceam din cauza ca nimeni nu ii pasa de mine, puteam sa mor a 2 a zi familia mea nici nu s-ar fi deranjat sa imi puna o cruce, tatal meu o ardea cu matrimoniale, mama mea se uita dupa toti ratatii pana a gasit un prost care ii mananca zilele, plus altele dar nu intru in detalii pentru ca nu asta e subiectul principal. Ideea e ca in timp ce mama mea imi facea viata si mai de rahat, fata asta era cu mine si ma facea sa ma simt bine, faceam glume non stop unul de celalat, glume sexuale, apropourii de genul asta, si o complimentam destul de des si ea la randul ei ma trata la fel vorbind intr-un anumit mod cu mine etc. Nu stiu daca se poate raporta la fel, eu nu am primit afectiune nici din partea parintilor deci, pentru mine chiar a fost ceva frumos cand imi vorbea cu "dragule" etc. Stiu ca pare lame pentru unii dar sunt cazuri ca si al meu in care viata nu e favorabila. Ideea este ca, randeam intr-o seara cu ea pe idea ca oricum voi toti baietii sunteti la fel, si i-am spus ca eu sunt mai dulce, si ea a sp us nu cred, asa ca am scris o piesa despre ea in care chiar am pus foarte mult efort si sentimente, e singura fata pentru care am facut asta pana acum pentru ca este singura care m-a inteles si care pana acum a tinut la mine (cred). Chestia e ca o sun vreau sa vorbim sa ii arat versurile, doream sa ii vad reactia pe loc sa vad exact cum va face. Dar mi-a spus ca nu poate sta prea mult ca a bagat o vrajeal la iubitul ei cu care statea. In secunda aia am ramas putin prost si m-am simtit de rahat si i-am spus ca oricum era un nimic si ca a fost o prostie, in secunda aia am rupt toata hartia pe care am scris-o in ura si nervi. Am uitat sa mentionez ca ea mi-a spus ca avea un iubit dar nu avea pe scurt era o pauza, nu mai stiu exact cine a vrut asta sau chestii de genul, din ce imi readuc aminte a fost el si e doar scuza aia basic pe care multi o baga cu scopul ca nu vreau sa ne despartim dar vreau sa merg si cu altele. Astea sunt strict speculatii nu cunosc situatia atat de bine incat sa fiu sigur ca e asta dar este posibil. Dupa toate astea am scris versurile in google docs de pe foile rupte si dupa le am dat foc la restul. Ideea e ca nu stiu ce sa fac, eu tin la ea chiar o iubesc foarte mult, pe langa asta, sa ii mai arat versurile sau nu?

Chiar am o dilema as avea nevoie de mai multe pareri, tin sa mentionez ca am 18 ani, specific asta doar ca si un punct de referinta in privinta la toata povestea asta.

(Pentru toti profesorii de romana, am scris in graba asa ca cel mai probabil sunt greseli gramaticale)

Răspuns Câştigător
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Buna, îmi place sa vad ca în ciuda faptul ca părinții nu ți au oferit atenția și afecțiuna meritata tu ai decis sa o dai acestei fete, iar dacă nu este ea( o sa fie alta, știu ca nu vrei o alta dar îți zic în caz de lucrurile merg prost, pentru ca nu o sa te mint spunând totul este roz și ușor).
Bănuiesc ca te vede ca pe un prieten, iar din ce am înțeles eu cu acest iubit este într o " pauza"?( dacă exista acolo o pauza este clar ca sentimentele sunt praf și urmează despărțirea).
Dacă o sa ajungă în situația acolo profita de ocazie și fi acolo pentru ea.
Și da, arătai versurile.
Ce ai de pierdut?
Multe persoane apreciază aceste gesturi, destul de rar întâlnite în zilele noastre, nu toți băieții fac asta.
Mi se pare drăguț.
Încearcă sa faci totul pas cu pas, sa nu o sperii cumva.
Încă un lucru scuza cu iubitul :
1) ori are iubit
2) ori încearcă sa îți transmită ca vrea sa fiți prieteni.
3) se cam joaca cu sentimentele tale, dacă și a dat seama ca simți ceva pentru ea( as vrea sa exclud aceasta varianta).

| OfantomaPrietenoasa a răspuns (pentru Alexia999997777777777777):

Buna Alexia, multumesc de raspuns, Referitor la ce ai scris, mi-a dat de mai multe ori impresia ca intre noi nu este doar prietenie dar dupa cum ai spus si tu poate doar se joaca cu mine in situatia asta este destul de rahat dar oricum nu ma astept la altele, mai bine ma pregatesc pentru ce e mai rau, macar asa nu o sa fie atat de intensa durerea, iar la partea cu parintii, eu personal consider ca nici nu am avut, si nu stiu daca ar avea rost, plus mi se pare ciudat ca acum "s-a impacat" cu iubitul ei, dar nu i-a spus nimic lui de mine si baga vrajeli cand vine vorba de mine, chit ca ea mai are prieteni baieti. Daca ea chiar m-ar vedea doar cu un prieten, nu inteleg de ce ar face asta, poate ai tu o parere, Iar referitor la versuri, momentan nu i-am aratat, au inceput sa mi se para de rahat, Poate as putea sa ti le arat sa imi dai un review? (Scuze anticipat daca o sa fie lame)

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru OfantomaPrietenoasa):

Bună, mi ar face placere sa te pot ajuta cu o părere legata de versuri.( îmi poți scrie în privat aici)
Hmm, destul de dubioasa situația prin care treci și chiar nu înțeleg persoanele care se joaca cu sentimentele altora.
Nu trebuie sa te aștepți la ce este mai rău, dar la un moment potrivit trebuie sa ii mărturisești sentimentele. ( chiar dacă o sa meargă prost sau poate bine? Măcar vezi ce simte cu adevărat și nu continuui acest joc la nesfârșit.
Faptul ca te ascunde de restul înseamnă totuși ceva.

Din pacate nu pot trimite dm-uri aici, e ok daca iti dau snap-ul meu si vorbim acolo?

Snapul meu este @k4sper-1

12 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Roagă-te Creatorului sa te ajute sa găsești fata care El știe ca ar fi potrivita sa îți fie soție.
Fetei spune-i- Te rog spune-Mick, ești într- o relație sau nu? Dacă zice ca să, nu are rost sa iuarati versurile.
Dacă e obișnuită sa joace asa lamai multe capete, te poți aștepta să flirteze și cu alții și dacă te - ar pune pe tine de prieten principal.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sa ii mai arat versurile sau nu?
Să le arăți neapărat.

| Fonk a răspuns:

Frate, tu vrei sa te combini cu una care deja are iubit, tie tiar conveni sa ai o iubita care vorbeste cu un "prieten", e ciudata fata asta, da ce sa zic. Nu stiu cat de mult tine ala la ia, daca tine atunci nu, daca nu da 2 bani ia-o cu tine acasa big grin

| OfantomaPrietenoasa a răspuns (pentru Fonk):

Salut, nu incerc sa fur iubita la nimeni, nu asta era idea, eu imi doresc sa aflu ce vrea fata asta sa faca. Chit ca tin la ea, o iubesc mult, vreau sa vad ce ar putea iesi daca ar fi sa avem ceva, dar in acelasi timp toata situatia e foarte fishy, pentru ca poate sa isi bata doar joc de mine etc. Din cauza aia nu prea stiam ce sa fac si am avut nevoie de o parere pentru asta.
Si repet, nu fur, nu mi-ar placea nici mie, dar in acelasi timp as avea grija si as incerca sa ofer o relatie buna, pe toate partile poosibile astfel cand o sa se iveasca un test de genul asta, sa nu fie tenta cu asa ceva. Avand in vedere ca fetele inseala din iubire, acolo poate sa rezulte neglijenta ta ca si barbat din relatie sau pur si simplu nu ai "gadilato" destul la creier. Asa ca idea asta de mi-a furat altul gagica se datoreaza chiar tie, dar, aceste este un mare dar exista situatia mai unica in care fata pur si simplu a facut o prostie dar chestia asta este atat de improbabil incat sunt mai multe sanse ca elon musk sa ne trimita anul viitor pe marte. In concluzie as sugera sa ai mai multa grija la partenera ta si accepta cand gresesti, va salva o gramada de timp, potential despartiri, si ba chiar ar aprecia asta avand in vedere ca mai nimeni nu face asta, si deja barbatii nu mai sunt barbati, nu e de mirare la ce se intampla acum, dar asta nu insemna sa devii cainele ei si sa te injosesti doar pentru placul ei, incerc sa fiu cat mai specific ca sa nu existe neintelegeri. Pe scurt trebuie sa stii sa joci pocker destul de bine happy

(Am dat copy paste la raspunsul pe care l-am dat la o persoana mai sus cu acelasi mesaj, si din ce observ nu prea tine la ea, avand in vedere ca a facut mai multe rahaturi din ce mi-a spus ea iar pe langa asta, ea vad ca tot mai mult vrea sa vorbeasca cu mine, am lasat-o cateva zile, ii raspundeam sec si acum iar e "pe mine", e o situatie ciudata dar vedem ce se va intampla, oricum mersi mult bro de raspuns)

| Fonk a răspuns (pentru OfantomaPrietenoasa):

Te susțin happy, chiar daca poate nu te-am ajutat de ajuns. Fata aia isi bate joc si are pe altul, sau isi bate joc de el pentru ca e cu tine, nu stiu ce sa zic. Tot ce trebuie sa stii e ca "iubitul" o sa faca urat daca vei fi cu ea. O pretuiesti da are pe altul, poti mereu sa pui o noua intrebare despre ce sa mai intamplat, sau sa-mi spui cum mai esti (prin mesaje TPU).winking

| OfantomaPrietenoasa a răspuns (pentru Fonk):

Sigur bro, cu mare drag?

| DonEnnioSalieri a răspuns:

Are iubit, de ce ai fura gagica altuia? ti ar conveni sa iti fure altul gagica tie?
chiar daca se inteleg sau nu, e problema lor nu a ta.

| OfantomaPrietenoasa a răspuns (pentru DonEnnioSalieri):

Salut, nu incerc sa fur iubita la nimeni, nu asta era idea, eu imi doresc sa aflu ce vrea fata asta sa faca. Chit ca tin la ea, o iubesc mult, vreau sa vad ce ar putea iesi daca ar fi sa avem ceva, dar in acelasi timp toata situatia e foarte fishy, pentru ca poate sa isi bata doar joc de mine etc. Din cauza aia nu prea stiam ce sa fac si am avut nevoie de o parere pentru asta.
Si repet, nu fur, nu mi-ar placea nici mie, dar in acelasi timp as avea grija si as incerca sa ofer o relatie buna, pe toate partile poosibile astfel cand o sa se iveasca un test de genul asta, sa nu fie tenta cu asa ceva. Avand in vedere ca fetele inseala din iubire, acolo poate sa rezulte neglijenta ta ca si barbat din relatie sau pur si simplu nu ai "gadilato" destul la creier. Asa ca idea asta de mi-a furat altul gagica se datoreaza chiar tie, dar, aceste este un mare dar exista situatia mai unica in care fata pur si simplu a facut o prostie dar chestia asta este atat de improbabil incat sunt mai multe sanse ca elon musk sa ne trimita anul viitor pe marte. In concluzie as sugera sa ai mai multa grija la partenera ta si accepta cand gresesti, va salva o gramada de timp, potential despartiri, si ba chiar ar aprecia asta avand in vedere ca mai nimeni nu face asta, si deja barbatii nu mai sunt barbati, nu e de mirare la ce se intampla acum, dar asta nu insemna sa devii cainele ei si sa te injosesti doar pentru placul ei, incerc sa fiu cat mai specific ca sa nu existe neintelegeri. Pe scurt trebuie sa stii sa joci pocker destul de bine happy