| vikaalex33 a întrebat:

Imi place de ea dar ea ma respinge. O IUBESC. Nu am mai simtit asta niciodata pana acum. Cum as putea sa fac sa ma accepte?

Răspuns Câştigător
| stark47 a răspuns:

Iti dau un sfat! nu folosi cuvant te iubesc prea des.esti doar foarte interesant.insa,din disperare de acceptare, ai scos cuvantul asta. faci o greseala.incearca sa vbesti deschis cu ea,fara ocolisuri, fara vrajeli, daca nici aunci nu te accepta, ori e ceva in neregula cu ea, ori nu m ai ascultat laughing succes

| Zenithf a răspuns (pentru stark47):

Amin brother, nu se putea un raspuns mai bun. happy

| stark47 a răspuns (pentru Zenithf):

Ma bucur ca ti am fost de ajutor

| Zenithf a răspuns (pentru stark47):

Nu mie, la vikaalex33, ca el o pus intrebarea. Eu numai ziceam ca ai dat un raspuns foarte bun. :-\

| stark47 a răspuns (pentru Zenithf):

A scuze, nu am fost atent.

8 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Nu ai cum să iubești pe cineva, pe care nici măcar nu l-ai cunoscut. E ceva trecător, ea e clar că nu te place, ce vrei mai mult de atât. Iubire cu forța nu se poate.

| Zenit313 a răspuns:

Nimic,mergi mai departe!

| RaspberryLover a răspuns:

Salut! Ai o problema delicata, sa stii.
Poate nu te place din motive ca nu e impresionata de tine. Schimbate putin: si fizic, dar si cu sufletul.

Multa bafta! Ceau!

| gabi1203 a răspuns (pentru RaspberryLover):

Gresit.De ce sa se schimbe? Daca ei nu ii place persoana lui, inseamna ca nu e ea cea potrivita pentru el.Nimeni nu trebuie sa se schimbe pentru persoana de langa el.Cine te place, te place asa cum te cunoaste, cu bune si rele