| An0n1m0us a întrebat:

Imi place de o fata care e cu 5 ani mai mica decat mine, am 16 ani si ea are 11, si normal sa maturizat repede, si prieteni mei ma fac pedofil, si nu inteleg de ce...in primul rand eu sunt minor ea e minora, nu am cum sa fiu pedofil, in al 2 rand pedofili nu "Iubesc", si in ultimul rand eu nu vreau pana nu face 18 ani sa fac dragoste cu ea
Dati-mi si mie o parere.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Relatia dintre voi poate fi considerata ca fiind de fapt o prietenie mai apropiata si din acest motiv nu ar trebui sa-i bagi in seama pe acei "prieteni" care nu cunosc sensul si semnificatia cuvantului folosit. O relatie de prietenie se poate infiripa la orice varsta si in nici un caz nu poate fi luat in deradere sau sa devina un motiv de batjocura sau ironii din partea unor prieteni sau colegi inca... mult prea imaturi. Pe cei care procedeaza ca niste mitocani/ghelbani trateaza-i cu indiferenta sau pur si simplu ignora-i. Succes si sanatate!

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sunt de parere ca prietenii tai nici nu stiu ce inseamna pedofil sau, daca stiu, doar te tachineaza. Nu-i baga in seama, eventual trimite-i la un dictionar.

| An0n1m0us explică (pentru Ioandelasal):

Stiu,ma enerveaza ca imi zice "Frate esti prost, iti place de o fata de 11 ani?,
esti pedofil sa mor eu",si nu inteleg, ei nu stiu ce inseamna sa iti placa de cineva cu adevarat, sa plang in fiecare noapte cu gandul la ea "ca poate nu ii place de mine", sau ca poate ma gandesc de fiecare data "Bai ce sa fac?, as astepta 7 ani sa pot fi cu ea, ca normal peste 2 ani nu pot sa mai stau cu gandul la ea.o sa fiu major si atunci o sa aiba dreptate...eu incerc sa nu o mai bag in seama dar ma doare inima...sufar cand nu o bag in seama, ea imi spune glume si eu trec pe langa ea ca si cum nu o cunosteam