| Destroyer135 a întrebat:

Salut tpu.Imi place de o fata care este in clasa cu mine.Am inteles ca ii place sa stea in banca cu mine,mereu o fac sa rada, chiar acum cateva saptamani a rugat-o pe doamna diriginta sa ne mute pe amandoi.Si imi place destul de mult cu ea.Nu sunt genul de baiat care sa tachineze foarte mult o fata,doar o ajut cand are nevoie,o fac sa se simta mai bine cand e suparata si mi-a spus si ea asta.Mi-a spus ca sunt cel mai bun prieten al ei si ca mereu o fac sa se simta mai bine.

Cum fac sa ii zic sa fim mai mult ca prieteni. Daca vreti sa imi dati niste idei sa ii fac un cadou, niste complimente nu cred pentru ca toti baietii ii fac.Cum sa ma comport cu ea, etc.Mersi anticipat

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ii spui pur si simplu ce sentimente ai fata de ea. Ca ai dori sa aveti o relatie bazata pe sentimente care sa reprezinte mai mult decat cele de prietenie din acest moment.

| Emilian65 a răspuns:

Vorbeste cu ea, spune-i vorbe frumoase si explica-i ce vrei sa faci tu. Poate ea asteapta aceste lucruri de la tine. In urma discutiilor dintre voi, poate sa apara o relatie frumoasa si de durata.

| SergiuDani2001 a răspuns:

I zici asa: "Eu te plac da' sti ca mie imi place de alta nu?'' nu are inteles asa-i?

nu trebuie sa imi spui nimic...big grin =]