Fii Tu insuti daca tie iti place de ea, ei ii place de tine Dc Nu ii Propui sa va "combinati"? nu crezi ca ar fi mai simplu? mai invit-o la un suc cheamo pe afara e.t.c Eu iti Urez BAfta
Vad ca sunteti foarte apropiati si fata te incurajeaza si asteapta miscarea ta urmatoare!
Iesiti iar si spune-i ca te bucuri mult ca s-a despartit de cel care o chinuia.Si,cand te-o intreba de ce, ii spui ca de atunci vroiai sa fii cu ea...
Succes.
Poate ea deja asteapta de mult momentul acela Daca e asa cum spui nu mai astepta. Invit-o iar la un suc si vorbeste cu ea. spune-i ca ai intentii serioase daca asta vrei. stai cat mai aproape de ea. In nici un caz sa-i spui pe mes ori la telefon Bafta
Daca faci cum iti spun eu, e 100% crede-ma.Du-te in parc, pe o banca mai retrasa.Stati unu langa altul, vorbitii de relatii si cum de nu are prieten, uitate in ochii iei si vei observa ca stralucesc(asta inseamna ca te place)si saruto.In nici un caz sa nu o intrebi daca vrea sa se combine cu tine, e copilaresc si urat, asa fac eu e garantat 100%!