Daca te-a sarutat o fata in particular (adica nu la un joc sau ceva) clar ca te place...Si ce daca se vor supara? Tie daca iti place de aia ce ai vrea? Si de ce se supara ma rog? Ca te vor pentru ele? Ei...Atunci nu prea sunt prietene daca e sa o luam asa. Sfatul meu este sa te pui cu cea care te-a sarutat Sper ca ti-am fost de ajutor
Felicitari, se bat fetele pe tine! Este timpul sa le saruti tu pe ele si pe urma sa alegi! Apoi, faci un fel de sedinta cu ele si le spui pe care ti-ai ales-o.
Asta ar fi usor daca eu as fi fata si cele 3 baieti, pentru ca daca le spun pe care am ales-o atunci celelalte incep sa planga si sa faca fițe...
Draga AlexandruGherman1993, din curiozitate mai mult te intreb, cate fete pe care nu le-ai placut ai sarutat pana acum?
Pai nu inteleg de ce se supara celelalte prietene..si nu stiu de ce s-ar supara, adica sunt doar prietene, iar daca fata te-a sarutat fi sigur ca te place pentru ca o fata nu saruta un baiat doar pentru ca asa ii vine.Eu zic sa o intrebi daca sentimentul e reciproc, si mai ales daca e si acele prietene se supara inseamna ca simt ceva pentru tine, altfel nu s-ar supara.Dar nu trebuie sa te intereseze de ce cred alte persoane, ci de ce simti tu.Deci daca iti place fata continua
1. Fata aceea m-a sarutat la adevar si provocare
2. Celelalte 3 prietene ma plac (scuze am uitat sa mentionez)
URAT... :/
Pai si tu le placi?
Nuu, nu le plac... dar nu vreau sa le pierd pentru ca ele nu sunt alte prietene... dar eu chiar nu simt nimic pentru ele
Pai ai o problema complicata, dar in secret ar trebui sa vezi daca fata te place, ca daca nu ramai si fara iubita si fara piretene
Fă ce-ți spune inima. Dar eu zic că daca fata te place. ar fi super să și te combini cu ea. zic. prietenele tale sunt invidioase. urât din partea lor. și dacă iți sunt prietene. și îti vor binele. ar trebui să te lase să alegi tu.
linarkfts întreabă: