Tu iti amintesti momentul in care voi doi va uitati unul in ochii celuilalt. Deci clar si ea isi aminteste. In acel moment intre voi doi s-a creat o conexiune. Daca exitsa acea conexiune, clar incep sa prinda aripi sentimentele si incepeti sa va creati cat mai multe sentimente de atractie fata de persoana respectiva. Daca vorbiti deschis unul cu altul, va imbratisati (din cand in cand), va runcati priviri si din astea inseamna ca tea remarcat si ii place. Tine cont ca tea remarcat pe tine din sutele de baieti din jur asa ca sa nu faci vreo prostie si dupa sa creada ca se inseala in prezanta ta.
Unde vreau sa ajung: Da, da te place.
Acum, cum sa procedezi: incepeti sa vorbiti, tu adu in discutie subiecte interesant, fii amuzant (dar nu glume de rahat), fii creativ si cel mai important e sa fii original. Incearca sa nu fii ca restul baietilor. Incearca sa fii mai diferit. Asta cauta fetele, ceva mai diferit fata de restul 100 de baieti, de care se plictisesc repede. Incearca sa vorbiti deschis, sa o faci sa fie cat mai relaxata cand sta pe langa tine.
Cel mai important: nu o intreba daca te place. Nu o intreba pe cine place. Nu o intreba daca vrea sa va sarutati.
Cand iti faci curaj sa iei decizia ca, da, de azi esti cu ea procedezi cam asa:
Gaseste un moment in care sunteti doar voi doi, dar sa nu fie la scoala. Vorbiti, vorbiti si dupa te apropii de ea, o iei de mana, te uiti in ochii ei si o saruti fara nici un mement de neincredere. Pur si simpu, nu o intrebi, nu nimic. Ea va fi oarecum socata de chestia asta si asta nu e neaparat un lucru rau. Dupa sarut vezi cum reactioneaza. Daca e negativ raspunsul iti cere scuze politicos si zici ca ai fost luat putin de val. La ce ai spus tu sansele ca raspunsul sa fie pozitiv sunt de 85%. Daca raspunsul e pozitiv, o mai saruti odata
Sper ca te-am ajutat. Apropo lasa fetele si invata ca dai competenta
Bafta!
Te iubeste "idiotule" chiar foarte mult. Se pare ca tu nu ai observat iubirea ei din cauza "albetii" de pe ochi.Incearca mai mult pana nu va fi prea tarziu.Succes.
Pai in primul rand nu iti fa probleme cu varsta, nu-i o diferenta atat de mare eu de exemplu sunt la liceu clasa a 10 a si nu am avut nicio iubita in viata mea mai mica decat mine si au mers perfect relatiile, din gesturile care zici ca le are ea fata de tine poti intelege si ca te place dar si ca esti doar un prieten apropiat ( daca spuneai ca sunteti de 8 ani in aceeasi clasa). Iarasi este urat ca sunteti in aceeasi clasa, dupa parerea mea astea sunt cele mai nasoale relatii, gamdeste-te daca ati fi impreuna, ce urat ar fi cand v-ati desparti dar depinde, eu te sfatuiesc sa mai incerci chestia cu contactul vizual, sa-i oferi atentie si de ce nu, sa incerci sa o saruti, daca te accepta e perfect, daca te respinge nu-ti fa probleme, o sa incepi liceul si ai sa vezi acolo fete, bafta!
Dacă te pace sau nu... Nu putem noi spune. Dar important e sa nu ii zici pe facebook sau la telefon ca o placi ( dacă o placi) bagă-te în jocurile ei... Joaca-te cu ea. Și la un moment uită-te atent în ochii și mută-ti privirea spre buze, apoi la ochi din nou, apropiați-va fetele încet și sarut-o. Dacă e primul tău sărut și chiar vrei sa faci asta cu respectiva fata zi-ti în cap "Acum ori niciodată". Succes. Sa stii ca aștept un răspuns aici ce vrei sa faci și cum a mers
Eu, cred ca te place. Arata-i si tu ca o placi. In felul acesta se poate lega o relatie durabila.
Si ea simte pentru tine acelasi lucru pe care il simti tu pentru ea. diferenta e ca tu esti baiat si ea e fata. baietii au initiativa, fetele asteapta sa fie sarutate. motiv pentru care te-a facut idiot. ca nu te-i prins inca ca vrea sa o saruti. ce mai astepti? mai ca nu-ti spune "pupa-ma".