| Anonimul2k18 a întrebat:

Imi place de o fata de la mine din clasa, de care stiu ca place alt baiat.Stiu de la acel baiat ca el nu o place pe ea si vorbeam in seara asta si dintr-o data i-am dat nr lui de tel.A fost o greseala? Si ati putea sa imi dai anumite sfaturi pentru a o face si pe ea sa ma placa pe mine?

5 răspunsuri:
| Clytia a răspuns:

Sfatul meu e să mai aștepți să crești, să înveți să scrii, că ai timp tu și de relații. happy
Apropo, dacă nu te place, n-ai ce să-i faci. happy

| corbulalbrosu a răspuns:

Atractia sentimentala trebuie sa fie in mod obligatoriu reciproca, fiindca doar in acel caz poate sa existe si dorinta de a fi impreuna pentru a deveni un cuplu de iubiti/indragostiti. Poate ca acum vei reusi sa intelegi ca dragostea cu de-a sila nu se poate si din acest motiv daca ea simte ''acel ceva'' fata de un alt baiat, NU vei reusi sa o faci sa te placa pe tine... orice ai face. Multa sanatate!

| Katie1356 a răspuns:

Cum i-ai dat numarul lui de telefon din greseala?
Vorbeste cu ea, daca momentan nu e atrasa de tine, nu o poti forta, dar incearca macar sa ii fii prieten.

| Mosotti a răspuns:

Nu poti sa o faci sa te place, te place sau nu de la sine, asa cum o placi si tu pe ea, ce ea a trebuit sa te faca sa o placi?
Faptul ca ala nu o place, nu are nici o treaba cu sa te placa pe tine, ea tot pe el il place si tot pe el il vrea chiar daca el nu vrea.

Asa ca tu cauta pe una care simti ca te place asa cum asta il place pe ala, abia aia e ok, cand reciproc va placeti fara sa va puneti problema cum sa faceti sa va placeti!
Nu e doar aia, nu casuna asa pe una, sunt zeci care te-ar place, si tu pe ele.

| Andreeush a răspuns:

Dacă nu te place va trebui să accepți asta, nu o poți obliga.