| 0Andrew0 a întrebat:

Salut,TPU! Imi place de o fata din acelasi liceu cu mine si ea fiind boboaca iar eu sunt in a 10-a.Problema e ca nu stiu cum sa ma bag in seama cu ea deoarece nu ne cunoastem.E o idee buna sa vorbesc cu o prietena sa-mi obtina o intalnire? Si dati-mi sfaturi, va rog!

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Un barbatel, atunci cand ii place de o fata, incearca sa o cuceresca, nu apeleaza la tot satul!

| ywar a răspuns:

Sa iti intermedieze o intalnire? Da-mi mie telefonul prietenei sa ii dau ideea geniala sa iti ceara o taxa de intermediere intalniri - 250 lei. Cum ar suna asta? Daca tu ceri asa ceva inseamna ca nu meriti sa ai o prietena.

| grab a răspuns:

Salut-o pur si simplu in curtea liceului si zambeste-i dragastos, dar nu a prost.
cere-i fb sau tel pentru ca iti e draga happy s-ar putea sa aiba o reactie buna!

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

laughing) te duci la ea si ii zici un simplu buna. daca e receptiva, poti sa legi si o scurta conversatie, gen ce frig e, cred ca o sa ninga, trebuia sa imi iau unbrela.

| NoName0x0 a răspuns:

O saluti, vorbesti putin cu ea si ii ceri facebook.ul si mai vorbiti pe acolo si o sa va intariti relatia!

| Anonymous1995 a răspuns:

Treaba e mult mai simpla,o cauti pe Facebook si incepi sa vorbesti acolo cu ea, ii zici ca e foarte draguta ca ai văzut-o prin liceu, vrajeli din astea, e copila, o sa pună botul repede

| andreirobert15 a răspuns:

Ce prietena ma nene?
daca o sa iti obtina o intalnire o prietena oare tu atunci cand te duci la intalnire ce o sa faci, o sa te uiti la ea fara sa ai vorbesti?
daca tu nu ai curajul nici macar sa o intrebi ce face si sa ai propui o intalnire atunci ce o sa faci la intalnire!
serios!