Si raspunsul lui "τττ" este bun Dar mai bine o lasin in pace O sa vada ea ce a pierdut mai incolo! Si eu am trecut prin asta [cu un baiat ] si nu a meritat. O sa iti pierzi timpul si dupa aia o sa-ti dai seama ca ai stat degeaba dupa ea . Sau poti sa-i zici tot ce ai pe suflet si daca tot cu o congingi atuncii... las-o balta :*.
Buna.Daca ei nu ii place de tine, nu prea poti schimba asta.Comporta-te si tu frumos, nu fi badaran sau nesimtit.Zambeste-i si fi prietenos.
Lol...Mereu intalnesc intrebari de acelasi genSi eu imi ziceam cand eram mic (cam clasa a 2-3) imi placea de ea, dar ea nu`i placea de mine si etc da` m`am maturizat si am inteles ca eu nu pot schimba nimic... Cum as zice : MATURIZEAZA-TE!
E amuzant pentru mine cand vad cum evolueaza copiii, vad fete de 12 ani prin cluburi pe mese, da e amuzant si ingrijorator in acelasi timp eu am 23 de ani si crede-ma am o gandire foarte deschisa dar asta imi pare putin cam deplasat.Ok sa trecem la intrebarea ta, la varsta voastra nu e vorba de cucerire te place sau nu si cu asta basta ea se uita cat esti de popular, de vorbaret asta le place fetelor de varsta asta.Nu intra in discutie sentimentele, intalegere, comunicare, respect si toate celelalte chestii care se afla intr-o relatie intre doi adulti sau macar doi oameni cu capul pe umeri si picioarele pe pamant. Sper sa nu te superi pe mine dar asta e adevarul si noroc in continuare
Mutubal întreabă: