| MakaroW a întrebat:

Imi place de o fata din scoala mea care e pe a 8 a, eu sunt pe a 7 a, am 14 ani ea la fel doar ca e cu 1 luna mai mare.De obicei in pauza ma duc cu prietenul meu la etaju 1 si stau cu el acolo si o vad cand cobara de la etaju 2, si cand ma uit la ea se uita si ea dar nu zambeste sau ceva, deci nu stiu sigur daca ma place si ea...m-am gandit sa vin o data cand o vad singura la ea si sa o pup sa i vad reactia dar nu stiu daca e o idee buna in orice caz vreau sa i spun cat mai repede ca o plac chiar daca nu ne cunoastem doar ne stim din vedere.Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Consider ca ar trebui sa ii arati sentimentele fata de ea. Intreab-o daca vrea sa iasa doar cu tine la o plimbare/un suc si scoate-o in oras. Atunci vei putea sa o faci sa se simta foarte bine cu tine si ii poti spune sentimentele tale pentru ea.

Mult noroc si o zi buna!

2 răspunsuri:
| Wihox a răspuns:

Daca vrei sa te faci de rahat pupa-o laughing. Vorbesti cu ea ca un om civilizat. Se poate sa nu aiba nici o intentie cu tine dar macar stii si nu iti mai pierzi timpul. Sau macar vorbeste si tu cu ea inainte.

| unknøwn a răspuns:

Sa nu-i spui ca o placi.
Cunoaste-o intai.
Sa-i spui ca o placi acum e cea mai proasta idee. Ce te astepti sa faca? Sa te respinga, clar. Ca doar nu stie ABSOLUT nimic despre tine.