| MakaroW a întrebat:

Imi place de o fata din scoala mea care e pe a 8 a, eu sunt pe a 7 a, am 14 ani ea la fel doar ca e cu 1 luna mai mare.De obicei in pauza ma duc cu prietenul meu la etaju 1 si stau cu el acolo si o vad cand cobara de la etaju 2, si cand ma uit la ea se uita si ea dar nu zambeste sau ceva, deci nu stiu sigur daca ma place si ea...m-am gandit sa vin o data cand o vad singura la ea si sa o pup sa i vad reactia dar nu stiu daca e o idee buna in orice caz vreau sa i spun cat mai repede ca o plac chiar daca nu ne cunoastem doar ne stim din vedere.Ce ar trebui sa fac? A si vreau s-a o pup pentru ca asa as putea sa o intreb daca i-a placut si ea cum e fata simpla,amabila si de treaba ma gandesc ca nu ar putea sa spuna ca nu i-a placut, si asa as mai putea sa i atrag si atentia cum sunt rusinos mai bine aleg sa o pup simplu decat sa fac o conversatie cu ea.

Răspuns Câştigător
| 1999dia a răspuns:

Sincer si eu sunt intr-o situatie asemanatoare ca tine. doar ca eu sunt fata si sunt a-8a. nu cred ca un pupic ar fi o solutii buna. m-ai ales ca abia daca o cunosti. probabil ar pute crede ca esti nesimtit sau ceva in genul. cred ca, cea mai buna alegere ar fi sa incerci sa fi prieten cu ea.de exemplu pune un prieten sau cineva care o cunoaste si astfel poate sa va faca cunostinta. si mie imi place de colegul meu si mie teama sa-i arat ce simt, dar o sa incep sa-i fiu prietena mai intai. sper ca ti-am fost de ajutor! succes in dragoste!

1 răspuns:
| MariaMara13 a răspuns:

Nu este o idee foarte buna sa o pupi, asa, fara sa te cunoasca ca sa nu isi faca o impresie gresita despre tine. Mai bine incearca sa vorbesti cu ea si sa va imprieteniti, si, daca te place si ea, veti ajunge in scurt timp un cuplu. Bafta si sper ca si ea sa te placa!