Părerea mea e că da, din ce ne spui sunt toate șansele să te placă, probabil că așteaptă doar să faci pasul cel mare și să-i spui că o placi. Sfatul meu este să îi spui cât mai repede acest lucru pentru că altfel ți-o suflă altul până la urmă dacă tot tragi de timp.
Măi dragă, cu citatul m-ai dat gata.
Dacă îți pune piedecă, eu o să citez de undeva din lătrătura română, parcă din Agârbiceanu, care pune asta ca motto la o nuvelă de a lui.
Când tun în biserică,
Fetele îmi pun piedecă.
Iar când tun în liturghie,
Ele îmi fac cu ochiul mie.
=====
Si-ar dori o relatie?
DA, orice fată își dorește o relație.
Unii băieți își doresc mai multe ( de exemplu eu).
Așa că, în treaba asta, 5 minute de amânare este mult prea mult.
Veșncia aceea povestită în religie se consumă în acel moment când îi spui doar atât, nu este nevoie de vorbe mai mari.
- Știu ce vrei de la mine. Și eu vreau același lucru. O relație pe vecie.
Ea ti-a dat mingea la file, tu acum trebuie doar sa lovesti, daca nu o faci te va crede timid sau ca nu vrei o relatie si o vei pierde, asta e cel mai bun moment sa o inviti in oras, sa ii arati intentiile tale, dar atentie, daca nu o placi, nu-ti bate joc de ea, nimeni nu merita asta. Bafta!
Buna!
Ei bine nimeni nu poate sti ce este in mintea ei mai bine ca fata însăși. Asa ca fa-ti putin curaj si intreab-o dacă ar vrea sa iesiti la un suc. Dacă tot e vacanță si cald afară. Nu trebuie sa iti fie frica. Dacă îți e greu sa ii spui in fata, de ce nu o cauti pe Facebook? Curaj!