| alexje37 a întrebat:

Imi place de o fata,iar partile bune sunt ca nu are iubit si ca ma inteleg foarte bine cu ea,problema e ca e genul ala de fata,,cuminte,, care invata bine si care vede viata ca pe o joaca ca si un mic copil(chiar daca are 16 ani)nevrand sa aiba un iubit si o relatie.Ce pot face ca sa o fac sa ma placa? inca nu i-am spus ca o plac,dar sigur nu vrea o relatie, pentru ca asa e ea (nu vreau raspunsuri rautacioase sau sa-mi spuneti sa ma comport frumos cu ea pentru ca o fac deja).

Răspuns Câştigător
| e1xtz a răspuns:

Tu esti imatur si acum nu intelegi ca are dreptate.
Daca ai sa ajungi sa fi tata al unei fete de 16 ani care s-ar comporta asa, ai fi foarte multumit.
Este normal sa copilareasca, si s ase bucure de adolescenta, fara implicatii serioase asa devreme, o sa aiba o viata intreaga timp pentru relatii, obligatii, profesie.
Mult mai bine si corect ceea ce face in comparatie de exemplu cu o alta fata cu cateva intrebari mai sus, tot in varsta de 16 ani, ce intreaba daca poate sa avorteze la 16 ani.
Las-o sa copilareasca, ii face bine, si tu poti cauta pe alta mai dispusa, sunt sigur ca sunt destule.

5 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Mergi la bibliotecă.
Sigur o să-i placă.

| Klandestin a răspuns:

Pana te chinui atat, cauta alta!

| IoneeLaaaMaa a răspuns:

De ce nu ii spui ca o placi? Spune-i ca te-ai atasat de ea si chiar daca are un iubit poate invata la fel de bine. Daca nu accepta schimba-ti caracterul, fii si tu cum e ea, sau intreab-o cei i-ar place la un baiat si asa aflii.Succeswinking

| Painkeeper a răspuns:

Daca ar fi fost cazul sa te placa, ar fi trecut si peste mentalitatea ei copilaroasa. Chiar daca af fi negat ca te place, ar fi existat semne pe care ti le-ar fi dat chiar si fara voie. Totusi, cred ca mai degraba te excita imaginea ei de venusiana inocenta. Spune-i si vezi ce iese.