| DJSpook1 a întrebat:

imi place de o fata le nebunie, dar cred ca iei nu si asta pur si simplu ma distruge pe dinauntru, cand a aflat ca o plac ea dadea semne ca m-ar place dar dupa pur si simpu isi batea joc de mine, dupa a fost cu un prieten iar acesta s-a despartit de ea, mai vorbesc cu ea din cand in cand. Ea are bunici la mine in sat si eu la ea, o mai vad din cand in cand si nu stiu ce sa fac, am refuzat vreo 2 fete pentru ea, pur si simplu are ceva care ma inebuneste. Am vorbit un timp mult cu ea despre animale, un lucru care-l avem in comun, i-a a spus ca are incredere in familie intr-o prietena si a inceput si in mine sa aiba incredere? Ce as putea sa fac ca sa sciteze si ea o emotie pentru mine, ea e mai mica ca mine cu 2 ani.

3 răspunsuri:
| marihen a răspuns:

Fetelor le plac mult să fie impresionate.fă-i un cadou! Așa poate vă veți apropria din ce în ce mai mult! happy

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

@pansy are dreptate. Daca ii plac animalele, un pisoi sau alt animalut.

| Damonana a răspuns:

As vrea sa te ajut, dar o cunosti destul de bine? Adica ce caracter are?
Eu de exemplu sunt cam...ciudatahappy adica nu ma atrag dulcegariile si chestie astea, imi plac baietii oarecum atipici, nu stiu daca intelegi, cei enervanti si egoisti care fac glume ptoaste, dar totusi asa amuzante. Genul ala de baieti pe care ar trebui sa-i urasti dar nu potihappy daca fata e genul asta iti pot da o groaza de sfaturi, daca e genul suparacioasa sau "prinresa" imi pare rau, chiar nu am cum sa te ajuthappy
Multa bafta:*