Buna! cel mai bine este sa ii spui cand sunteti fata in fata(nu pe messenger sau facebook).Ii poti spune direct ca iti place de ea(fetele admira baietii cu initiativa si sinceri) si vezi ce iti va spune si ea.
Sincer si la obiect. Poti sa fi si sentimental dar depinde de ce fel de fata e.Nici nu stiu cat ar trebui sa ii zici.Ar trebui sa vorbesti cu ea si sa incerci sa te apropii. Dupa aia sa ii zici ca o consideri cea mai draguta fata. prostii de astea
Daca joci adevar sau provocare si participa si ea, roaga inainte de asta un prieten care sa o provoace sa te sarute. Dar daca totusi spui ca o placi, unei persoane cu gura mare, o sa afle si fata aia. Iti zic sincer sa ii spui ca o placi, dar ca sa te placa si ea, trebuie sa o lasi sa respire, nu trage de ea, ajut-o la ceva (teme, sau carat chestii grele, dar nu inseamna ca trebuie sa ii cari ghiozdanul).
Pai vorbeste cu ea pe mess si intreab-o daca vrea sa va intalniti si daca acepta ii vei cere in momentu in care v-ati intalnit funda?
Inainte sa ii spui...incearca sa vezi daca si ea iti da semne ca te place.se uita la tine, iti zambeste, etc. apoi zambeste-i tu si daca reactioneaza pozitiv mergi la ea si intreab-o ''ce faci''? doar atat...restul e simplu
Daca iti place asa mult de ea incat ai vrea sa ai vreo relatie cu ea ai putea sa o inviti la un suc, sau sa iesiti putin pe afara si din vorba in vorba ajungi is ii spui sau daca esti putin mai timid spune`i pe mess vezi ce spune, poate si ea te place spune mereu ce simti sa nu`ti para rau mai tarziu bafta... fundita?
Dar mie imi e rusine si pe mess sa ii spun
ca poate dupa aia nu mai vorbeste cu mine
sau la un suc nu pot sa o invit pentru ca s-a mutat in Italia dar mai vine la bunica ei si ne vedem ca doar a fost colega mea
si chiar imi e rusine
si eu sunt timid de felul meu
daca i-asi spune nu ar mai vorbii in veci cu mine
cred
acum fie ceo fii
Mai nu vad de ce sa nu mai vorbeasca cu tine... spune-i asa pe mess,, as vrea sa vorbim ceva dar te rog ca aceasta discutie sa nu afecteze prietenia dintre noi adica dupa aceea sa nu mai vorbesti cu mine sau din astea... '' ii zici ce simti pentru ea cu adevarat si vezi ce spune poate si ea te place si poate asa se va putea deschide si ea in fata ta