anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tpu.Imi place de o fata si nu stiu daca si ea ma place.Astazi m-am enervat pentru ca un baiat i-a dat un martisor si o ciocolata si am inceput sa ma port urat cu ea, si mi-a spus ca sunt un nesimtit si ca nu mai sunt baiatul acela pe care il cunostea ea.Si eu i-am dat un martisor dar nu stiu de ce am reactionat asa.

Răspuns Câştigător
| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Nu exista asa ceva.Fii mai istet si ai sa vezi ca se indreapta lucrurile

14 răspunsuri:
| oprescudorin11 a răspuns:

Intotdeauna, cu fetele, lucrurile sunt imprevizibile. Daca nu faceai pe gelosul iti reprosa ca nu o iubesti. Daca faci pe gelosul sigur va constata ca ca esti prost.
Deci femeile lucreaza la doua capete mereu, asa le sunt hormonii. De aici nu te mai pot ajuta, depinde de harul tau personal. Oricum, o femeie nu va fi proprietatea ta niciodata, sunt mai destepte in simtul 'proprietatii', asa le sunt hormonii.Adica, te superi pe NIMENI.
Da si tu o ciocolata si 2 martisoare la alta fata, in prezenta subiectului, prefacandu-te ca nu o vezi! Ai sa ai un succes.Slab. Daca vrei sa te razbuni.
Sau nu mai reactiona in nici un fel cand se mai intampla invers.

| drogh a răspuns:

Probabil ai fost gelos pentru ca iti este frica sa nu ti-o fure. Incearca s-o cauti si sa ii ceri scuze ca te-ai purtat astfel si sa ii explici si de ce ai facut asta. Fii sincer cu ea, spune-i sentimentele tale si fii cat mai bland...

| DevilBro a răspuns (pentru drogh):

As vrea sa ii spun da nu pot.Nu stiu de ce.

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Razvan(probabil asa te cheama) cu frica nu faci nimic in viata asta.
Asa ca ai mai multa incredere in tine si curaj.
Cere-ti iertare de la fata.Nu e nimic pierdut, dar fii mai atent pe viitor.
happy

| DevilBro a răspuns (pentru MandrilaVasileRadu):

Da asa ma cheama.O sa incerc.

Mi-am cerut iertare dar nu vrea sa ma ierte si i-am si compus un cantec dar nu vrea sa stea 2 min si sa-l asculte

| MandrilaVasileRadu a răspuns (pentru DevilBro):

Ia lucrurile usor.Nu te grabi.Sa se mai tempereze lucrurile happy se vor rezolva

Si daca nu o sa mai vrea sa vb cu mine deloc?

Amice am o problema mai mare.Mi-a spus o prietena dea ei ca ii place de alt baiat si acum chiar nu stiu ce sa mai fac.
P.S M-am impacat cu ea

Pai asta nu e o problema.Lupta pentru ea happy

Da ok, dar eu tot nu am aflat ceva, nu stiu daca ma place.Mai de mult colegul meu de banca a fost bonlav si s-a mutat langa mine dar ea a zis ca vrea sa vada mai bine la tabla.Cred ca a fost un pretext faza cu tabla si si-a lasat colega de banca singura.
Nu cred ca ma place.

Nu exista asa ceva.Fii mai istet si ai sa vezi ca se indreapta lucrurile

| mada1820 a răspuns:

Ar trebui sa ii explici ca ai avut un moment de ratacire si ai fost gelos pe acel baiat si ti-ai manifestat furia intr-un mod urat fata de ea.

| DevilBro a răspuns:

Imi e frica sa ii spun.Dar nu stiu de ce.

| DevilBro a răspuns:

Da,nu prea ar fi bine