Nu te da batut asa de usor, macar vezi in ce clasa invata caut-o, du-te dupa ea si incearca, nu se stie daca reusesti din prima dar fetelor cateodata le plac si baietii ceva mai indraznetii, eventual cand o gasesti poti sa-i spui, buna sunt ...cutare, te caut sa-ti spun ca esti cea mai frumoasa fata din lume, dupa care pleci zambind, sunt convinsa ca o sa aiba impact pozitiv asupra ei. Ce fata nu vrea sa auda ca este cea mai frumoasa din lume?!
) situatie asemanatoare cu a mea.Actualul meu iubit e cel mai cascat om din scoala si eu sunt fiica de profa la fel si eu mereu eram cu fetele, colegii ..totul a inceput cu ceea ca el a intrat in vorba si tot asa ne vedeam rar. a venit intr-o zi la pausa si m-a chemat la geam sa vorbim. Si asa a inceput sa vina cit mai des.Stateam pur simplu si vorbeam despre orice! despre tot. Sigur ca daca eu am acceptat sa discut cu el inseamna ca mi-a placut ) deci o sa vezi tu care va fi reactia fetei.In orice caz pentru incurajare iti zic ca am cu scumpul meu deja 3 luni si sunt fericita. ( pe la inceput eu tot ma gindeam cum sa fac ca sa il vad mai des pentru ca intr-adevar nu prea aveam motive ca sa ne vedem dar vezi ca a facut-o el ..si ia reusit)