| Kriswr a întrebat:

Imi place de o fata, si tot o sun in fiecare zi, dar nu-mi raspunde, imi da ocupat si isi inchide telefonul.Am zis ca daca tine la mine ma va cauta ea, si nu am sa o mai caut.Ce parere aveti?

8 răspunsuri:
| qLoveSmileღ a răspuns:

Las-o mai moale. Adica nu o mai suna zilnic. Sun-o si tu din 3 in 3 zile. Cam asa.thinking

| qLoveSmileღ a răspuns:

Eu stiu cum este, pentru ca sunt fata, si nu imi place cand ma suna un baiat zilnic. Adica ma dispera. straight face

| Noone4u a răspuns:

O stresai, daca ai vazut ca nu iti raspunde de ce tot insistai, probabil ca stie ca iti place de ea, iar ei nu si astfel nu vroia sa te raneasca

| Alinaame a răspuns:

Nu o mai suna asa des! Fata aia o sa creada ca esti disperatstraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E simplu: o fata care tine la un tip abia asteapta sa fie sunata. Evident ca ii raspunde fericita etc. Din moment ce nu-ti raspunde la telefon, tu cam ce crezi?sad

| MyRi a răspuns:

Bine faci, nimanui nu-i plac persoanele insistente

| ale08 a răspuns:

Pai eu cred ca nu te place din aceea nu iti raspunde! Ar trebui sa gasesti o alta fata! Care ti-se potriveste! Sper ca te-am ajutat!big grin

| ale08 a răspuns:

Pai parerea mea este ca nu te place! Mai bine iti gasesti o fata care sa ti-se potriveasca! De geaba o suni in continu daca ea nu iti raspunde! Bafta!big grin