| DaniBoss49 a întrebat:

imi place de o fata, si vreau sa-i zic asta dar vreau sa ii zic intr-un mod frumos, imi dati niste idei? funda pentru cea mai buna idee.

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Boss, i-ai oferit florile si ai invitat-o la un suc?

| Anonimata23 a răspuns:

Pai putea pe un afis mare sa scrii :
"Esti mereu in inima mea!"
Sau sa-i faci din patale de trandafiri o inima cu tine in mijlocul ei (sa ai un trandafir in mana)si sa rogi pe cineva sa o aduca cu ochii legati cu o esarfa.
Funda? big grin

| Dariusuu a răspuns:

Când crezi că are o părere bună despre tine îi spui ce simţi ori alegi să-i spui invitând-o la o plimbare ori pe net. Decizia este a ta.

Niciodată să nu-ţi ceri scuze pentru că ai spus ce simţi!

Mult curaj.

| elleme a răspuns:

In primul rand, sa nu faci greseala sa ii spui acest lucru pe facebook/messenger sau mai stiu eu ce pentru ca o sa fie penibil. Invit-o si tu afara, intr-un local sau in parc, petrece mai mult timp si fii dragut cu ea. Mi se pare penibil sa-i spui unei fete ca o placi asa dintr-o data pe facebook fara sa-i arati nimic in realitate. Fi deschis cu ea, iesiti pe afara si lasa emotiile ca doar esti baiat!

| Jardelin a răspuns:

Ai putea sa-i spui asa:

"Tu, arăţi beton! Ţ-am dat un laic pe faişbuc! Ti combini cu mini?"

| 1girl a răspuns:

Mai intai cauta locul potrivit. Sa o duci intr-un parc la apus ar fi romantic (parerea mea). Incepe usor, cu multe pauze... pana cand o vei spune! Sunt fata, stiu ce ne place. Sper ca te-am ajutat.

| nvsndn a răspuns:

Cel mai frumos mod in care ii poti spune ca o placi, este prin ceva ce ei ii place! Un exemplu: afla ce fel de flori ii plac cel mai mult, cumpara-i un buchet mare si ii strecori un bilet in care ii scrii ca o placi. Fii atent la expresia fetei cand citeste biletul, asta va spune multe big grin Succes!

| Albãstriţaxx a răspuns:

Poti sa iesi cu ea intr-o zi la o plimbare, intr-un parc, si sa va plimbati, sa cauti un loc unde sunt flori, sa-i rupi na si sa i-o dai, si in momentul in care ii intinzi floarea, te uiti in ochii ei, ii zambesti, si daca si ea are acea privire, te apropi de ea si ii dai un pupic happy