| Ana_2180 a întrebat:

imi place de un baiat( chiar barbat, hm-20 de ani). Il vad vineri la biserica si cateodata duminica pentru ca intra in vizita la bunica mea. Sfaturi, va rog? Cum as putea intra in vorba cu el?( Nu pot nici sa ii zic ' vrei sa ne plimbam in parc?' pentru ca e totusi diac la biserica si imi cunoaste familia (in afara de minelaughing ). Nu prea i-am zis mare lucru pana acum. Va rog, orice sfat imi dati e bun.sad. CUm as putea intra in vorba cu el?

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pai, situatia ta e destul de complicata... in primul rand cati ani ai tu? ain al 2-lea el este casatorit sau are pe cineva? in al 3-lea eu sincer ti-as zice sa nu bagi in seama sa nu faci nimic sa lasi sa treaca de la tine... acum asta e parea mea eu asta as face dra in cazu tau daca vrei totusi sa faci ceva atunci gaseste diferite subiecte de discutie daca zici ca mergi la biserica(cel putin asa am inteles din mesajele tale) atunci cand il vezi odata pe acolo prefa-te nelamurita de un lucru si roga-l sa iti explice sau o serie de astfel de lucruri. bafta!:*:*:X sa ma anunti cum a mershee hee ap imi dai fundita plz?whistling

| bianka93 a răspuns:

Pai inkearka sa aflii mai moollte despre el chiar de la el, intreaba-l ke a mai facut azi? ce face in weekend?
daca vrea sa iesiti pe-afr chestii de genuhappy

| Ana_2180 explică:

Adry05, am 17 ani.

| Ombladon_3485 a răspuns:

Bai copii nu va mai duceti la biserica, biserica va corupelaughing)