| Cristina777 a întrebat:

Salut, TPU. Imi place de un baiat de la mine din scoala. Mie el de mult imi place, mai sigur de 2 ani. El e asa de frumos, dragut, simpatic, inalt (ca un print). Dar eu nu as spune ca sunt tare frumoasa.Nu sunt grasa sau ceva de genul acesta, dar acneea aceasta ma omoara. (Mai departe la tema). Eu sunt in clasa a 8, dar el e intr-o clasa paralela. Prietenele si colegele mele din clasa vorbesc cu dinsu. Dar cind eu stau cu o prietene si el incepe sa vorbeasca cu ea, eu plec de acolo. Nu stiu de ce, poate ca sunt rusinoasa. Il am in prieteni pe skype si pe odnoklassniki. Dar niciodata n-am vorbit cu el. Ma gindeam de foarte multe ori sa-i scriu, dar eu consider ca o fata nu trebuie sa scrie prima, si in plus ma tem ca nu o sa-mi raspunda, si o sa se gindeasca "Ce mai vrea si asta?" Ce sa fac, ca sa-i atrag atentia, macar sa ne imprietenim si poate sa incepem sa ne intalnim (daca o sa mearga bine). Va rog raspunsuri concrete. Cel care va scrie cel mai bun sfat, ii voi da FUNDA! Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Ebby a răspuns:

Buna! :* Deci. Daca in realitate esti o fata timida, pe net, nu ezita sa-i scrii. Gandeste-te ce ai de pierdut!? Vrei sa stai intruna si sa te intrebi "Oare daca as fii avut putin tupeu si as fii intrat eu prima in vorba cu el, ce s-ar fi intamplat? ", vrei sa te omoare gandul asta? Eu zic s-o faci! Intra in vorba cu el, prima oara ii zici tu "Buna!" si tot asta, dar dupa un timp. Daca vezi ca e total dezinteresat si nici macar odata nu s-a bagat in vorba cu tine (La scoala, la pc). Eu zic ca nu merita. Nu mai sta in umbra :*! Si asa sigur te va remarca. Negativ sau cine stie. Pozitivsmug. INCERCAREA, MOARTE N-ARE! Sper ca te-am ajutat :*:*:*

6 răspunsuri:
| eu4you a răspuns:

Offf, esti exact in aceeasi situatir cu prietena mea cea mai buna.Parca a-ti fi surori.Eu zic ca, daca tot il ai in lista ta de pe skype sa vorbesti cu el macar acolo.Si,apropo,la unii din baietii din ziua de azi nu prea mai merge sa ii lasi sa te abordeze primii.As zice sa incerci sa ai o relatie de prietenie mai intai. Vorbesti cu el despre chestii banale (ce carti a mai citit, emisiunea preferata, talentul lui, melodia preferata, etc). Daca tu nici macar nu vorbesti cu el nu vei reusi niciodata sa te apropii de el.Nu pari o fire prea bagacioasa... dar in viata trebuie sa mai inveti sa fii si asa in unele situatii.Nu uita! Incepe cu ceva usor (o conversatie pe skype). Bafta!

| Lightsnow a răspuns:

Zici ca il placi de 2 ani. Trebuia sa te remarce pana acuma.Baietii au calitatea asta sa remarce o fata in scurt timp de care dupa aceea se simt atrasi.Incearca sa vorbesti cu el pe skype si daca vezi ca nu te baga in seama, lasa-l in plata Domnului ca mai sunt si alti "printi" pe lume

| Cristina777 explică (pentru Lightsnow):

Am incercat sa-l uit tot timpul acesta. Am incercat sa ma indragostesc in altcineva, dar ma amageam doar pe mine. Nu stiu ce sa fac poate sa-i atraga atentia la pauze (dar prin ce?). El traieste in oras dar are si casa si intr-un satuc foarte aproape de oras. In satul acela am trait mai inainte un an intreg, dar el nu de mult s-a mutat, ma gindeam sa-i scriu "Sanda, eu n-am ce face la oras, in vacanta de Pasti o sa maduc in Gratiesti (satul de care vorbeam) si o sa stau la internet cafe, deoarece n-am cu cine comunica sau sta afara, etc." Si sa-i spun ca i-am scris din greseala (ca i-am vrut sa-i scriu Sandei, dar i-am scris lui). Si poate asa va incepe conversatia "Tu traiesti in satul acesta, unde anume, ce rude ai, etc."

| Lightsnow a răspuns:

Buna idee cristina asta cu scrisu din greseala. Macar asa o sa va cunoasteti si o sa iti mai alini din durere. Imi place cum gandesti.

| Cristina777 explică (pentru Lightsnow):

Nu a iesit cu scrisu din greseala. Ma gindesc "Gata, ma duc sa-mi caut alt print!" big grin

| HนKу777 a răspuns:

Dapp` tu nu ti ruShina si o fat tot ii placea de mine da s-o luat inima in dinti si nio spus (fa si tu la fel)