| V1kkY a întrebat:

imi place de un baiat din clasa paralela si dupa parerea mea ii plac, de la p vreme vb cu el pe mess, si simt ca il plac tot mai mult, help me, dati-mi un sfat cum sa fac ca sa fiu cu el, fundita sh vot

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Tu prea multe nu poti sa faci. El trebuie sa vina sa iti ceara sa fii cu el, sa te invite afara, sa iti faca complimente. Cand un baiat vrea o fata pai atunci se implica sa fie cu ea. Am trecut prin ce ai trecut tu si in cazul meu a fost o mare prostie pentru ca i-am zis ca imi place de el si nu a iesit nimic. Chiar facuse multe chestii care aratau ca ii place de mine: ieseam afara, mici complimente uneori etc. Tot ce pot sa iti zic e sa ii arati mai mult interes pe mess si sa bati mici apropouri, nu exagera. Mai mult nu stiu ce sa zic. Cel mai bine e sa lasi lucrurile de la sine.

5 răspunsuri:
| ღOlimpiaRalukaღ a răspuns:

Dupa cum am amai spus si la alte fete iti zic ca baietei sunt ca o scoala cand vrei sa ii cucersti.TREBUIE sa le inveti gusturile si sa afli fata ideala pentru el. Daca seamana cat de cat cu tine va fi bine, dar daca nu de aici e alegerea ta daca o sa te schimbi pentru el sau nu.

BAFTAAAAAAA!

| Golanasul a răspuns:

Icnerca sa ii arati ce simti. incerca sa il convingi ca tu chiar il placi si daca sentimentul este reciproc vei fi surprinsa de reactia lui happy

| Mmmmaaaaddddyyyy a răspuns:

Pai ca sa fii cu el trebuie sa ii placa si lui de tine. Ai putea sa iti pui la status pe messenger "Te iubesc:X" Si vezi daca te intreba "Pe cine?". daca intreaba ii zici. "Pe tine" si vezi ce-ti zice. sau poti sa-i zici "Pe un baiat, il cheama. [cum il cheama pe el] si dai si u mai multe detalii despre el cat sa se prinda ca despre el e vorba. Si dupa il intrebi. tu ma placi? sau ceva gen. succes:*. sper ca te-am ajutat.

| Minnie_8038 a răspuns:

In primul rand, convinge-te ca merita. O data convinsa de acest lucru, spune-i verde in fata tot ceea ce simti pentru el. Nu-l complimenta, ca nu s-a pomenit asa ceva. Este urat pentru o fata, parerea mea. Bine, poate in limita bunului simt. Dar totusi. pana nu vezi ce si cum, ce fel de persoana este, daca te merita sau nu cu adevarat. incearca sa nu pui suflet, pentru ca nu cred ca iti doresti sa ai de suferit... Bafta
:*

| DarkAngel42 a răspuns:

Mai asteapta putin apoi spune-i ce simti pentru el dar privat doar voi doi asta e parerea mea si sper ca te-am ajutat.