| ღAnonimaღ a întrebat:

Imi place de un baiat mai mare decat mine cu 2 ani. El este in a 12-a, iar eu in a 10-a. Nu ne cunoastem, nici macar nu ne salutam. As vrea sa il fac sa intre in vorba cu mine dar nu stiu cum. A fost un concurs la noi la scoala si seara l-am felicitat pe facebook pentru dansul pe care l-a facut, dar nu mi-a raspuns. Si prietenei mele ii place de el de aceea vreau sa il fac pe el sa intre in vorba cu mine. E un baiat dragut si nu are nici prietena. Ce as putea face? Multumesc pentru raspunsuri! Dau fundita! happy

4 răspunsuri:
| Manuela18 a răspuns:

Daca stati in acelasi cartier poti frecventa acelasi locuri pe care le alege el. Te poti intalni cu el din intamplare si il poti felicita pentru acel concurs si asa intri in vorba, Intereseaza-te ce subiecte ii plac si poate aveti ceva in comun si dezvoltati conversatia. Fii originala si nu arata ca esti disperata dupa el.

| Brâncuşi a răspuns:

Pai daca tot ai facebookul lui, incearca sa comunici cu el acolo pe facebook, sau cerei id, ce este asa greu si ii spui daca vrea sa va vedeti ca esti o tipa comunicativa si vrei sa faci cunostinta cu un baiat cu un mare talent la dans...si restul vine de la sine... daca te respinge stii ce ai de facut, o lasi mai moale.

| ღAnonimaღ explică:

Prietena mea cea mai buna a incercat sa intre cu el in vorba pe facebook cu ceva timp in urma, dar nu i-a raspuns. De aceea nu as vrea sa incerc cu facebook-ul.

| Blueblueblueeah67 a răspuns:

Deci poti intra cu el de vorba si pe facebook..sau cauta cunostinte comunewinking..sau fa rost de id-ul lui.