El te-a placut intotdeauna dar niciodata nu a fost in stare sa-ti spuna acest lucru. Poate ca acum a crescut destul, astfel incat sa aiba curajul de a-ti spune. Nu ar fi rau sa-l ajuti putin, prin comportamentul tau fata de el.
Trebuie sa tatonezi terenul,pentru ca el nu stie de ce l-ai ocolit si ai fost rece cu el,atata vreme.
Incepe prin a-i da atentie,nu una evidenta,ci incet,incet.
Priveste-l din cand in cand,mai intreaba-l cate ceva (daca si-a scris la mate,daca n-are un pix rosu,daca merge la chiosc) si vezi cum reactioneaza.
Daca e bucuros si emotionat ca ii dai atentie,ai mari sperante si poti continua sa te apropii de el.
Daca tace si e incurcat, iar ai sperante, dar se teme sa nu incepi sa-l eviti iar, l-ai ranit aruncand prietenia voastra de altadata, dar poate fi dispus sa te ierte.
Daca nu are reactii, renunta...
Numai ca eu cred ca va fi foarte bucuros sa redeveniti apropiati!
Indrazneste!
Dar cu tact si cu tactica!
De acum înainte comportă-te cu el frumos, arată-i că îl placi, sigur va funcţiona, mai ales că ai certitudinea că te place.
Exact povestea cu ratzusca cea urata. Am avut si eu colege de genul asta.
Cum intre voi nu a fost nimic niciodata, nu are de ce sa aiba resentimente fata de tine. Eu as zice sa incerci. Daca ii spui direct s-ar putea sa il sperii. Apropie-te de el cu incetul, zambeste-i, stai cu el in pauze, vezi ce mai puteti face impreuna si vei vedea ce e de facut in functie de reactia lui.