Spune-i ca il ai de la un/o prieten/prietena comna si ca vrei sa il cunosti mai bine. Dupa ce discutati mai multe si vezi ca ar vrea si el, daca nu te invita el la un suc sau prin parc propune-i tu.
"Am facut schimb de id cu cineva, am auzit de pe la prieteni de id tau"Daca te intreaba cine esti spune-i asa "O tipa sollo/single[daca vrei sa fie evident" sau mai simplu: [numele], incantata.Succes!
Spune-i adevaru, mie asta mi se pare mai corect, decat sa te prinda cu minciuni mai bine zii ca iti place de el. Succes
Buna!
Faceti cunostinta si spune-i adevarul. Incearca sa va cunoasteti mai bine, afla ce ii place sa faca, ce muzica asculta, etc. Spune-i ca si tie iti plac anumite lucruri din ce a spus, si ca ai vrea sa va cunoasteti mai bine. Propune-i sa va intalniti undeva sa vorbiti fata in fata. De exemplu la o cofetarie, in parc, etc.
Sper ca ti-am fost de ajutor :*. Mult succes!
Fundita?
Banuiesc ca daca iti place de el il cunosti nu? dar nu prea ai teme de discutii cu el. in aceasta situatie ii vei spune cine esti si de unde ai id-ul lui. si gasesti tu mai departe niste subiecte de discutii. sper ca te-am putut ajuta. succes!