| DoctorOetker a întrebat:

Imi place extrem de mult de o fata si nu stiu cum sa exprim sentimentele fata de ea.Am incercat de multe ori pur si simplu sa o ignor si sa uit de ea dar ii imposibil.Ea stie ca o plac dar nici in ziua de azi nu a dat niciun raspuns ( ca si cum nu ar fi fost nimic). Sunt o persoana foarte timida si de aceea mi-e foarte frica sa imi exprim mult mai clar sentimentele fata de ea. Vreau sa precizez ca amandoi suntem rockeri deci daca stiti ce ar trebui sa fac as fi foarte recunoscator

2 răspunsuri:
| Angelll98w a răspuns:

Pai posibil ca si ea te place, doar ca unele fete sunt inchise in sine si nu prea arata asta direct poate asteapta sa sa-i mai zici odata de sentimentele tale, ca nu o sa vina singura si o sa iti propuie intilnire fara sa ii propui asta, asa ca mai incearca o data, nu ai nimic de pierdut, simplu, te apropii de ea ca si cum ai avea nevoie de un stilou sau ceva despre rock si tot odata zii citeva complimente, si asa citeva zile la rind iar apoi treci la pasul 2, daca nu ai curaj si ca sa iti fie mai usor e sa te scrii cu ea pe mess, comentarii la poze, la fel like-uri si mesajul respectiv ( imi place mult de tine ) happy Cred ca va fi a ta... sper sa ai parte de ea, Succese mariwinking

| RAY a răspuns:

Cu timiditatea nu ajungi nici unde, apropo unde nu e atractie fizica nu e nimic