| Den1470 a întrebat:

Salut TPU,imi place foarte foarte mult de ofata, problema este ca am crezut ca si ea ma place.Cand i-am spus ca o plac am intrebat-o daca si ea simte la fel,si a zis ca:,, Asa si asa...,, si a zambit.Problema ii ca ziua urmatoare nici nu mi-a mai scris, cand am intrebat-o ce are a zis ca ar fi mai bine sa ramanem prieteni. Unde am gresit? Ce sa fac? Mai pot face ceva sa ...nu stiu, sa mai am vreo sansa cu ea? Va rog nu va bateti joc.Multumesc!

8 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu ai gresit cu nimic. Pur si simplu nu ii place de tine deoarece ii lipsesc sentimentele care provoaca atractia dintre 2 persoane. Nu sunteti compatibili nici vizual nici sentimental. Consider ca a fost corecta cand ti-a spus ca te accepta ca prieten.Tu la randul tau trebuie sa o intelegi si sa accepti.

| Iuliana_Delia_1991_Cqs3 a răspuns:

Nu ai gresit ci doar ti-ai exprimat sentimentele problema este ca daca si altii ar afla de la o alta fata ca ii plac si lor nu le plac de ele marea majoritate ar incerca sa ii evite pentru ca dragostea nu aduce doar fericire ci si necazuri. Dar mai sunt unele fete care cred ca esti un prieten si le este frica sa distruga relatia asta de aceea te vor evita. Principii sau asa este firea lor. Nu te supara.

| gggiiiaaannnaaa a răspuns:

Nu ai gresit cu nimic. Poate pur si simplu nu este pregatita de o relatie sau poate ii este rusine sa isi spuna sentimentele. Poate ca a ales bine saupoate era nehotarata.Eu zic sa nu te dai batut pentru ca fetele apreciaza mereu eforturile de genul acesta.Nu stiu ce sa mai zic. Incearca sa vorbesti cu ea. Succes! happy

| Den1470 explică (pentru gggiiiaaannnaaa):

Ai dreptate, mersi, o sa incerc :3

| Den1470 explică (pentru Den1470):

Da nu stiu ce sa ii zic?

| Den1470 explică (pentru gggiiiaaannnaaa):

Si ce sa ii zic? big grin

| gggiiiaaannnaaa a răspuns (pentru Den1470):

Pai vorbeste despre tema asta si clarificati lucrurile. Daca nu vrea sa raspunda nu o mai baga in seama si daca te place cu adevarat va tanji dupa un mesaj de al tau.winking

| gggiiiaaannnaaa a răspuns (pentru Den1470):

Poate nu este pregatita de o relatie.Nu-i nimic, mai asteapta. Cand ai ocazia ii poti fura un sarut si in cel.ai rau caz nu o intreba daca o poti saruta.Ai sa vezi cum se va gandi la tine.